Активна работа по почистването на терена на стадион „Ивайло“ кипи

...
Активна работа по почистването на терена на стадион „Ивайло“ кипи
Коментари Харесай

Снежните преспи от Ивайло изчезнаха

Активна работа по почистването на терена на стадион „ Ивайло “ кипи от четвъртък във Велико Търново.

Падналите значителни снегове отложиха мача на етърци против Черно море от вторник за събота. Така „ болярите “ излизат против варненци точно на Националния празник 3 март, като мачът е от 12:30 часа.

Голяма част от терена бе изцяло изринат от снега със профилирана техника и на ръка, с помощта на Оперативна програма „ Спортни парцели “ и „ Зелени системи “. Въпреки студеното време, изобилен снеговалеж не се чака и уверенията са стадионът да е изцяло подготвен за мача.

Билетите за мача сред Етър и Черно море от петък ще се продават в офиса на клуба на стадион „ Ивайло “, като пропуските остават на цена 8 лева, а за студенти, възпитаници и пенсионери – по 4 лева против подобаващ документ. От петък сутринта със заповед е затворен паркингът пред стадион „ Ивайло “, с цел да бъде изчистен от снега и се приканват жителите да реалокират колите си.

В деня на мача – събота, касите пред стадиона ще бъдат отворени от 11:00 ч. за продажба на билети и се отварят входовете за влизане, заяви административният шеф Страцимир Тинчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР