Активисти на „Да, България” поставиха на надлез надпис „Чайка, вън

...
Активисти на „Да, България” поставиха на надлез надпис „Чайка, вън
Коментари Харесай

Скандал с Русия: Чайка, вън от Европа! Цацаров коментира

Активисти на „ Да, България” сложиха на надлез надпис „ Чайка, вън от Европа”.

„ Първото, което ще види генералният прокурор на Русия: Чайка, вън от европейска България!”, похвалиха се от партията на Христо Иванов.

"Фейсбук " осветли огромна съветска акция за подправени вести

Анализ: България може да е "троянски кон " на Русия в Европейски Съюз и НАТО

Вече публично Русия е зложелател номер едно на Съединени американски щати

Надписът беше комплициран на надлеза на „ Цариградско шосе” към София Тех парк, откъдето минава пътят от столичното летище.

Шефът на съветското обвиняване идва у нас съгласно съглашение за съдействие сред двете прокуратури.

„ В осъществяване на това съглашение, господин Чайка е на посещаване у нас. Ще бъде подписана стратегия за двустранно съдействие, имам поради за взаимно образование на прокурори, като мисля че първото мероприятие в тази стратегия е съдействие в региона на антитероризма “, уточни българският основен прокурор Сотир Цацаров.

„ Не може да очаквате, че сутринта като се събудя и дойда тука, ще мина по мостовете, с цел да видя кой какво е закачил. Всеки има правото да приканва за каквото си желае. Това е демокрацията”, съобщи той.

„ Демокрацията е и нещо друго. Влизаш в Народното събрание, когато за теб са дали своят вот съответният брой хора. Когато за теб не са дали своят вот съответният брой хора, си играеш на извънпарламентарни декларации”, добави Цацаров.

„ Когато правният ти опит е доста невисок, когато професионалният ти път е резултат от грантове на непознати фондации, когато политическата ти активност е резултат на същите тия грантове и на парите на двама-трима олигарси, какво друго ще ти остане, с изключение на да правиш тия декларции. Това е модел на държание, който си задължен да следваш, не го ли следваш, стопира спонсроството”, акцентира Цацаров и разясни: „ О, не, не съм споделил, че това е Христо Иванов”.



Според партията на Христо Иванов обаче визитата на обвинител номер едно на Русия е опит за заобикаляне на българското публично мнение.

Няколко часа след акцията надписът беше отстранен. Във „ Фейсбук” от „ Да, България” разясниха че „ страхът пред руския шеф очевидно е огромен”.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР