Активистът на Спаси София“ Николай Неделков, който тихомълком оглави Инспектората

...
Активистът на Спаси София“ Николай Неделков, който тихомълком оглави Инспектората
Коментари Харесай

Шефът на Испектората на СО и активист на „Спаси София“ опитва да саботира граждански протест в Овча купел

Активистът на „ Спаси София “ Николай Неделков, който тихомълком оглави Инспектората към Столична община, се пробва да блокира гражданския митинг довечера с мотив…че уредниците трябвало да им пишат по Вайбър. За въпросният Неделков няма никаква информация, с изключение на, че е партиен деятел на „ Спаси София “ на Борис Бонев, оповестява breaking.bg.

Видими са и резултатите от работата му в средата на месец март клоните от първия сняг към момента са непочистени. Това не е изненадващо на фона на това, че от Инспектората очевидно не признават публично подадени документи и сигнали в електронната система на Общината, тъй като ги предпочитали…на хартия. Да! Иновативните млади “спасители ” не признават електронната система за жители.

Новите ръководещи обяснили на уредниците на митинга, че са препратили заявката за митинга към СДВР…по Вайбър. Което от полицейската институция дефинираха като „ извънредно несериозно “.

От Столична дирекция на вътрешните работи са уведомили уредниците на митинга, че от тяхна страна има позволение на митинга и обезпечено полицейско наличие, само че към момента чакат мнението на Инспектората, управляван от хората на Борис Бонев.

„ С цялата си безочливост „ гражданските деятели “ от партията на Бонев вършат опит за тенденциозен бойкот на справедливия митинг на хората от квартала ни “, разясниха поданици на Овча купел, които са още по-решени, че кротичък митинг довечера ще има!

„ Протест под надпис „ Овча купел – без боязън и принуждение “ сплотява настояванията на жителите от региона, които години наред чакат районният кмет от „ Демократична България “ да извърши предизборните си обещания и да упражни надзор върху прииждащите в бежанския център чужденци. Хора от квартала споделят, че бежанците от години основават спорове, нападайки млади дами и студенти от Нов български университет. Но реакция от виновните институции няма! “ “Да се съберем на 12.03.2024 година в 18:30 часа на паркинга на метростанция „ Мизия “, призозават уредниците.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР