Активистът на Продължаваме Промяната Пламен Пенев остава постоянно зад решетките,

...
Активистът на Продължаваме Промяната Пламен Пенев остава постоянно зад решетките,
Коментари Харесай

Не пуснаха на свобода партиен активист с наркооранжерия

Активистът на „ Продължаваме Промяната ” Пламен Пенев остава непрекъснато зад решетките, откакто Варненският апелативен съд удостовери мярката му неотклонеие „ задържане под стража ”.

33-годишният мъж бе задържан преди седмица, откакто в някогашна птицеферма в село Млада армия бе разкрита високотехнологична наркооранжерия. От нея бяха конфискувани над 900 растения от рода на конопа и над 2 кг марихуана. Съща по този начин бе намерено и откраднато „ Порше 911 “. От партията се разграничиха от своя член след задържането му.

Защитата на Пенев съобщи пред съда, че той е съдействал на проверяващите и има дете и брачна половинка, за които се грижи. От прокуратурата акцентираха, че мъжът се е опитал да унищожи телефона си, с цел да защищити съучастниците си. Според държавното обвиняване огромните количества опиати демонстрират, че незаконната активност е проведена и надали е развивана независимо.

Според съда личността на Пенев разкрива опасности да извърши друго закононарушение, както и да попречва наказателното произвеждане. Магистратите акцентираха, че доводът за фамилното му състояние не е състоятелен, тъй като то не е попречило на необятно огромната и извънредно публично рискова активност.

Съдът остави зад решетките още трима наркодилъри. 18-годишният Александър И. бе арестуван на 15 септември, откакто пред учебно заведение продал марихуана на възпитаник. В жилището, в което живеел с 24-годишния Страхил И., бяха открити над 28 грама трева.

34-годишният Андреян Й. е в ареста от края на месец юли, когато бе хванат с над 18 грама метаамфетамин и разнообразни типове прекурсори.

Всички избрания на съда са дефинитивни и не подлежат на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР