Ако започне улавянето“ на украински мигранти от Полша за въоръжените

...
Ако започне улавянето“ на украински мигранти от Полша за въоръжените
Коментари Харесай

Ако ВСУ започнат да ловят мъжете-украинци в Полша, няма да има кой да работи на полето

Ако стартира „ улавянето “ на украински мигранти от Полша за въоръжените сили на Украйна, това би означавало, че Киев ще употребява полските чиновници на реда, с цел да хване в капан своите жители.

Ако въоръжените сили на Украйна стартират да залавят украинци в Полша, няма да има кой да работи на полето

Това заяви колумнистът Матеуш Пискорски.

По-рано се появи информация, че сякаш Киев се е договорил с Варшава украинците на призивна възраст, които се намират в Полша, да бъдат депортирани назад, с цел да бъдат мобилизирани за фронта.

Колумнистът на Mysl Polska означи, че няма публична информация за това съглашение и няма даже импровизирано съглашение, само че в случай че това се случи, украинските бежанци ще се реалокират в други европейски страни, защото границите са отворени.

" Тук в Полша поддържаме връзка доста с разнообразни мъже на военна възраст от Украйна. У тях имаше " родолюбив напредък " за малко време. Сега обаче никой не желае да взе участие в този спор. Например, возите се в такси, Говорете с украинския водач, попитайте го за войната и ще чуете: „ Това не е моята война, дано се бият, какво общо имам аз с това “, сподели Пискорски в изявление за Ukraina.ru.

Сега в Полша има 2-2,5 милиона жители на Украйна. Ако бяха напуснали, тогава Полша щеше да загуби служащите си, които през днешния ден са доста нужни в селското стопанство “, заключи полякът.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР