Ако за всички български граждани е достатъчно да бъде спазен

...
Ако за всички български граждани е достатъчно да бъде спазен
Коментари Харесай

Главчев: Радев разделя нацията и излиза от рамките на конституцията

Ако за всички български жители е задоволително да бъде спазен законът, към политиците би трябвало да има по-големи условия, съобщи пред Българска национална телевизия някогашният ръководител на Народното събрание Димитър Главчев. Коментарът му беше по отношение на рецензиите на Цветан Цветанов към партия ГЕРБ.
Кое отключи неговото овакантяване? Апартаментгейт, който в този момент е представен в отчета на Еврокомисията по механизма, сподели Главчев и прикани някогашния си съпартиец да бъде по-смирен.
 Димитър Главчев пред Actualno.com: Отровата на Отровното трио не би трябвало да се популяризира Димитър Главчев пред Actualno.com: Отровата на " Отровното трио " не би трябвало да се популяризира
Народният представител от ГЕРБ Димитър Главчев е икономист. Бил е заместник-председател на Парламента, а от 19 април до 17 ноември ...
" Знаем, че при покупко-продажбите с недвижими парцели 95% от двете страни изповядват тези покупко-продажби по данъчна оценка. А данъчната оценка е доста по-ниска от действителните стойности на договорката, което автоматизирано води до ощетяване на бюджета, защото постъпват по-малко налози. Ако за всички български жители е задоволително да бъде спазен законът, към политиците би трябвало да има по-големи условия. Така си представям политиката ", разяснява Главчев.
Той уточни, че няма сигнали за имотна спекулация в Барселона. Извършва се инспекция, работят способените органи. И попита: " Какви са нещата, които се разясняват по отношение на господин Борисов? Има ли най-малко едно нещо, което да е потвърдено? "
" Протестът не стартира от нахлуването на прокуратурата в президентството, а от акцията в " Росенец ". Безобразно държание на гардовете от НСО. Кой е началник на тази работа? Президентът Радев. Срещу него няма никакви упреци ", уточни Главчев.
Президентът Радев разделя нацията и излиза от рамките на Конституцията. Конституционалисти споделят, че има десетина нарушавания на Конституцията, които е направил той, сподели още Димитър Главчев.
 Главчев за фотосите на Борисов: Това е най-подлата офанзива Главчев за фотосите на Борисов: Това е най-подлата офанзива
" Не бих споделил, че тази е най-зловещата офанзива, само че е най-смешната и подлата. Премиерът спи не повече от 4-5 часа на денонощие, другояче няма...
 
А какво съобщи Радев по тези въпроси следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР