Ако втора вълна от новия коронавирус да удари страната, няма

...
Ако втора вълна от новия коронавирус да удари страната, няма
Коментари Харесай

Тръмп няма да въвежда строги ограничителни мерки в САЩ при втора вълна на коронавируса

Ако втора вълна от новия ковид да удари страната, няма да пробвам да я затворя отново. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, представен от ДПА.

" Ние ще изгасим пожарите, няма да затваряме страната ", сподели Тръмп. " Независимо дали става дума за въглен или за огън, ние ще го изгасим ", сподели президентът при посещаване в авто цех в щата Мичиган.

Изявлението на Тръмп е в миг, в който всичките 50 щата облекчават рестриктивните мерки в известна степен, като ръководените от републиканци щати упорстват за по-бързо отваряне, а водените от демократи следват по-сдържан метод, осведоми Българска телеграфна агенция.

Експерти от бранша на публичното здраве предизвестиха, че прекомерно бързото разхлабване на ограниченията може да докара до втора вълна от вируса през есента и зимата.

Въпреки изявленията на Тръмп, ограниченията, които затвориха огромна част от стопанската система, бяха наложени от щатските и локалните управляващи, които ще имат отговорността за повторното им използване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР