Ако всички абонати в един блок желаят да се отопляват

...
Ако всички абонати в един блок желаят да се отопляват
Коментари Харесай

Важна Информация За Парното В София! Ето Какво Обявиха От Топлофикация

Ако всички клиенти в един блок желаят да се отопляват на парно, то от сдружението могат да подгряват радиаторите и преди формалното начало на отоплителния сезон. Клиентите би трябвало да показват заявление, подписано от Общото заседание на етажната благосъстоятелност.

Подобно по-ранно стартиране на парното може да стане в детските градини, учебните заведения и здравните заведения. Достатъчно е единствено шефът да изпрати документално заявление в обслужващия топлорайон или в централно ръководство. Към момента 10 здания в столицата са с пуснато парно. Сред тях са посолства, детски градини и офис здания.

Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да запълнят източените такива. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.

От сдружението приканват клиентите си да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова по-късно в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е да бъдат тествани и екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите. Ако има изгаснал екран, клиентите би трябвало да се свържат с топлинния счетоводител.

От Топлофикация-София напомнят, че оптималното ограничение на достъпа до абонатната станция лимитира вероятните операции и обири на топлинна сила.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР