Ако все още не сте разбрали, семейството на Меган Маркъл

...
Ако все още не сте разбрали, семейството на Меган Маркъл
Коментари Харесай

Майката на Меган също има принос в избора на име за кралското бебе

Ако към момента не сте разбрали, фамилията на Меган Маркъл и принц Хари се усили с още един член!

Херцогинята на Съсекс е родила второто дете на двойката в петък.

„ С голяма наслада принц Хари и Меган, херцог и херцогиня на Съсекс, са посрещнали своята щерка, Лилибет „ Лили “ Даяна Маунтбатън-Уиндзор “ , гласи известието.

С името на щерка си Меган и Хари отдават респект на кралица Елизабет Втора и починалата принцеса Даяна, както се загатва и в формалната информация.

От една страна, евентуално за никого не е изненада, че щерка му е кръстена на двете най-важни дами в живота му - кралицата, която също е и негова баба, и edna от най-обичаните персони в актуалната история, която е и негова майка.
 Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари
Е, става известно, че името Лилибет, по-точно галеното име Лили, с което двойката ще се обръща към своята дъщеричка, има особено значение и за майката на херцогинята на Съсекс - Дория Радлан.

Меган споделя с трогване, че още от дребна майка ѝ я назовава Flower (цвете).Тяхната връзка е по-здрава отвсякога, откогато с Хари взеха решение да се реалокират в Ел Ей и към този момент живеят напълно покрай Дория. Близки до актрисата споделят:

"Със сигурност тя е наследила силата си от своята майка. "

Кралските специалисти откриват значима символика и в избора на букет в деня на кралската им женитба през 2018-та. В него е отделено особено място за Lilly of the valley (момина сълза), знак на щастието и прераждането. Именно същите тези цветя носи в ръцете си и самата принцеса Даяна в деня на нейната женитба с принц Чарлз.

 Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР