Ако връчва мандати с пожелание да не бъдат реализирани, това

...
Ако връчва мандати с пожелание да не бъдат реализирани, това
Коментари Харесай

”Правосъдие за всеки”: Радев няма право на коментари при връчване на мандата

" Ако връчва мандати с благопожелание да не бъдат осъществени, това значи единствено едно - желае да ръководи еднолично посредством служебните държавни управления, компрометирайки парламентарната република. Президентът има право на политически изказвания, само че няма право да се намесва в конституционно откритите процедури в своя изгода. Последната поголовна промяна на шефовете на служби е негова работа, няма от какво да се възмущава. С цялото си държание Радев се държи като че ли сме в президентска република ", счита той. И добави, че съставът на Висш съдебен съвет е с изминал мандат, само че до момента в който бъде определен нов, е законен и може да взема решения.

 

" Трябва да се трансформират критериите за избор на парламентарната квота - би трябвало да вземат участие представители на другите юридически общности, в това число адвокатурата, а не настоящи прокурори и съдии да влизат през парламентарната квота. Изборът на настоящи магистрати става през професионалните квоти ", акцентира той.

 

По думите му Радев би трябвало да свика КСНС. " Аз избирам да има даже постоянно държавно управление с третия мандат, а не служебно, тъй като това е извращение на парламентарната народна власт. Недопустимо
Всичко за Вашата сватба
е измененията в Конституцията да се пишат от Движение за права и свободи, ние няма да подкрепим сходно нещо ", безапелационен е Величков.

Според него някогашната брачна половинка на Петьо Еврото Любена Павлова е била момиче на повикване за осъществяване на политически или правосъдни поръчки. " За да проговори си има съответна причина, тя ни споделя най-малко 30% от истината ", разяснява той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg