Ако властта се разпадне, причината ще е партията на Слави

...
Ако властта се разпадне, причината ще е партията на Слави
Коментари Харесай

Проф. Христова: Ако властта се разпадне, причината ще е партията на Слави Трифонов

Ако властта се разпадне, повода ще е партията на Слави Трифонов.

Коментарът направи професор Антоанета Христова пред Нова Нюз.

" Има вътрешно взаимно несъгласие на полезности и политики в обединението. Трудно е да се предвижда какво ще се случи ", добави Христова.

Според нея базата от Договора от 2017 година се употребява от избрана политическа мощ от нейните гласоподаватели. А Петков се пробва да " изманипулира вътрешните и външните фактори ".

Политологът Христо Панчугов пък счита, че в Има Такъв Народ са събрани инцидентни хора, обект на разнообразни лобита. " Виждаме доста разминаващи се ползи там, както и отвращение да се води вътрешен диалог. Нямаме управническа стратегия, а разнообразни краткосрочни ползи, свързани с електорална тежест на партиите във групировката ", разяснява той, съобщи през днешния ден.бг.

По думите му ръководството може или да стане самоцел, или да се стигне до разпад на обединението под натиска на събитията.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР