Ако вие сте влюбена в Скорпион и се плашите от

...
Ако вие сте влюбена в Скорпион и се плашите от
Коментари Харесай

Световноизвестният астролог Лидна Гудман в детайли за полюсната същност на мъжа Скорпион

Ако вие сте влюбена в Скорпион и се плашите от думата пристрастеност, най-добре ще бъде да си обуете маратонките и да бягате, като че ли ви е подгонил самият Кинг Конг. Това е ситуацията.

Не става дума единствено за сантименталната пристрастеност, въпреки че тя е преди всичко. Имам поради всички типове пристрастености: към политиката, работата, другарството, религията, храната, роднините, децата, облеклата, живота, гибелта и без значение какво друго. Ако се страхувате от прочувствената буря, вие нямате потребност от Скорпион. По-добре бягайте, без да се обръщате обратно.

Но откакто сте прочели моите думи и преди малко сте срещнали мъж, зависим на Плутон, вие ще си помислите, че аз не съм с всичкия си. Видели сте един толкоз спокоен и балансиран мъж. Как е допустимо този човек, който се владее безупречно, да бъде буен или пък рисково буен? Как ли? Та той просто ви заблуждава с привидното си успокоение. Всъщност, пристрастеностите в душата му са нажежени до бяло – спомняте ли си печката, на която се опарихте на три годинки, когато е толкоз любопитно да пипнеш с ръка неразрешената движимост?
 Черната линия на изтънчеността Edna предлага Черната линия на изтънчеността
Внимавайте с този мъж, може да се опарите. Отвън наподобява спокоен, само че вътре гори. Не го докосвайте. Добре знаете какъв брой постепенно зараства изгореното. Така ли беше? Ръчичката ви болеше седмици след детското ви провинение. А от настоящето сърцето ви ще страда месеци и години – за такова опарване няма мас. Баба ми споделяше: „ Един момент нерешителност икономисва години лекуване.” Това важи за печката и за обгарянето на Скорпиона. Първо си направете сметка с кого и къде тръгвате.

Ако с помощта на вашия зодиакален знак вие сте ясена с азбестова, огнеупорна природа, за вас няма заплаха. Ще можете да овладеете огъня и тогава той цялостен живот ще топли сърцето ви. Но в случай че вие също по този начин гледате на света буйно, тогава всичко зависи от топлинните градуси. Страстта ви би трябвало да има автоматизиран реостат, с цел да се охлажда, когато вашият Скорпион прегрява. В този случай можете да бъдете спокойна. Нека приемем, че сте в сигурност. Но девойките, които са застрашени, би трябвало да бягат колкото се може по-далеч. Един ден те ще се омъжат за многообещаващ мъж от зодия Везни или Рак и ще ми бъдат признателни за предизвестието.
 мъж изложба мъже Unsplash
А за вас, които сте решили, че можете да свържете ориста си със Скорпион, дано се помъчим да отгатнем какво се крие зад хипнотичните, пронизващи плутонови очи. Вече е ясно, че вие не сте безразлична към тях. Скорпионът ви е предиздвикал да повярвате, че е бодър и оптимистичен или противоположното – че е циничен и буен. (Пак тая дума). Работата е там, че той не е нито единствено едното, нито единствено другото. По-скоро бих споделила, че той съчетава в себе си всичко това. Но по този начин няма да стигнем до средата. Я да стартираме изначало.

Може би с това, че този човек е несломим. Под хладната осанка на неговата улегналост се крие голям казан от пристрастености, които врят и кипят. Може да извадите шанс и похлупакът на котела цялостен живот да си остане похлупен, само че може да не ви провърви и в един момент тоя похлупак да изхвръкне, в случай че извършите неверен ход. Отстрани е напряко вълнуващо да наблюдаваш кипящите пристрастености. Но по-добре стойте надалеч, с цел да не се опарите. И внимавайте да не ги насочите към себе си.

Характерът на Скорпиона съчетава пристрастеността и разсъдъка. Ръководят го интелектът и възприятията. Той е несъмнено образован, само че това не е всичко. Той е висше творение, надарено с философска настройка да проникне в тайните на битието.
 мъж изложба мъже Unsplash
Някои Скорпиони са способни да водят спартански живот в празна стая – те се отхвърлят от всички улеснения в името на дадена неразбираема естетическа концепция да вземем за пример, само че същинската природа на този зодиакален знак е ориентирана към сетивното в околния свят. Скорпионът по принцип обича разкоша. Обилна храна, опиати, алкохол и… обич. Над всичко изобилна обич. Това са неговите недостатъци. Това е в кръвта му, както се споделя. Една любовна история в никакъв случай не може да го уплаши, да го озадачи или да го изненада. Та той се е стремял към нея, откогато е подкарал велосипед, миг – тротинетка. Нищо чудно да срещне-те’някой Скорпион, който не ви наподобява на подъл прелъстител, а ви наподобява напряко като един почтен, благ и некомпетентен чаровник. Да не вземете да решите, че приказките за пристрастеността на плутоновите мъже са мощно пресилени.

Вашият Скорпион може да е с лунички и да си има шкафче, в което съхранява детските си дрешки и сбирка от значки. Но попитайте жена му: „ Кажи, блага Еди-коя си, твоят мъж… буен ли е?” Тя може да се обиди от въпроса ви и да ви отреже, само че по-скоро ще прихне двусмислено. И до момента в който се мъчи да сдържи смеха си ще ви опише какъв брой разпалено и буйно той е пледирал срещу замърсяването на въздуха, по какъв начин се е възмущавал като са откраднали кучето му, ще ви опише за гневните му изказвания срещу опиатите, срещу дългите коси и противозачатъчните хапчета, ще ви опише и за това по какъв начин доста нощи той… да, да, и за нощите му. И бъдете сигурна, че тя не ви лъже, въпреки че мъжът й може да наподобява на Хъкълбери Фин и с нищо не припомня Кинг Конг.

Избухливият манталитет на този мъж може да ви остави следи за цялостен живот. Когато един Скорпион пусне в деяние смъртоносната си опашка, той забива жилото си надълбоко. Неговата цел не е единствено да реализира успеха, а безусловно да я задържи. Когато му се постанова да губи, даже и на дребно, нещо в душата му умира. И в този момент може да ви наподобява необичайно, само че мъжът Скорпион нормално демонстрира милосърдие. Нито разочарованието, нито кое да е друго възприятие не могат да трансформират каменното му лице. Той не демонстрира нескрито сантименталните си желания, всичките му реакции са безупречни. Ако е намерил учредения да отклони дадена връзка, той ще бъде ледено безучастен, въпреки че душата му сега може да изгаря. Мъжът Скорпион е кадърен да изтезава грубо своята жертва, преди да я сграбчи за плитката и да я завлече в своята прелестна джунгла.
 мъж изложба мъже Unsplash
Естествено, има и такива, които падат на колене, когато вършат своето предложение – нормално те са измежду родените през ноември. Тяхното благопристойно държание не трябва да ви заблуждава. Не забравяйте, ”че Скорпионът на всяка ”цена държи да резервира ’достойнството си. Затова би трябвало да имате безупречна известност. Той не разрешава да го вършат за смях и не търпи леконравно държание, макар своята еротична природа.

Мъжете Скорпиони могат да изпитват отшелнически смут от прегрешението или пък, водени от любознанието, да проникват и в най-тъмните кътчета на човешката мистерия. Понякога тези две взаимноизключващи се гледни точки се смесват и тогава идва лицемерието или самозаблудата – спомнете си описа „ Дъжд” на Съмърсет Моъм.

Скорпионите не се интересуват от непознатото мнение – те си имат непоклатими правила и непроменяемо ги следват. Един Скорпион постоянно държи на това да го почитат, само че на първо място държи на своите буйни хрумвания и цели, в името на които е подготвен да прати по дяволите клюкарите. Ако е взел някакво значимо решение, нито другари, родственици и съседи, нито врагове могат да го разколебаят. Това важи и за вас, сред прочее – вие също не бихте го разколебали. Това обаче не значи, че ви поучавам да бягате. Нима една персона, която толкоз независимо и решително преследва задачата си, която има безгрижен дух и не обича да се води по непознати прищявки, не може да бъде привлекателна? Нима честността, мъжеството и честността не заслужават удивление? Тези качества може да нямат изключително висока цена на днешния пазар, само че в случай че ги позабършете от праха и разкриете блясъка им, те могат да получат неимоверно висока цена. И може да се получи доста преференциална договорка.

Да наблюдаваш Скорпион в затруднено състояние е същинско прекарване. За разлика от другите, които нормално хленчат, роптаят и капитулират, той вика на все-оръжие цялата си храброст и мощ. Той не обича да се самосъжалява, не обича да завижда на другите и не мисли, че всички са му длъжници. Той пести време по този метод. Вместо да се мръщи и да изпада в яд, той посреща с гордо вдигната глава провокациите. Ще ги преодолее ли? При всички случаи! Той по този начин е организиран.

В един случай можете да се поизплашите и ще би трябвало да деянията известна храброст. Знае се, че Скорпионът обича загадките и че всяка мистерия, появила се на пътя му, бива разгадана до дъно. Знае се и това, че общоизвестната женска загадъчност е най-силното оръжие и отбрана на всяко момиче. Когато той разгадае вашата загадка, вие може да се почувствате по този начин, като че ли сте останали гола. Помнете: стартира ли да ви учи с горещите си очи и да ви разпитва с проницателните си въпроси, вашата загадка е към този момент обречена.
 мъж изложба мъже Unsplash
Скорпионът има високи критерии и не завързва другарство просто по този начин. Неговите другари би трябвало да дават отговор на неговите условия. Той е в действителност удивителна, ексцентрична персона. Би могъл да седи в пияна компания и дружно с другите да подмята разгулни смешки от елизабетинската ера, а по-късно да надмогне тая тъмна, неразгадана природа и да се трансформира в изискан ухажор като Робърт Браунинг. Какво друго може да желае дамата от мъжкото създание? Аз най-малко не се сещам. Смирение и благосклонност? Неангажираност и нерешителност? Не сте обективна. Нали през цялото време разбрахте, че тези качества му липсват.

По необясними аргументи от време на време той може да бъде нечовечен и със садистично духовитост да ви разказва пред приятелите си като свадлива дунда. Такива са шегичките му. Колкото и да сте наранена, усмихнете се. Нали към този момент знаете, че Скорпионът се стреми да прикрива претекстовете си и даже любовта е безсилна да спре този негов блян. По-скоро тя може да го ускори. Той в никакъв случай не разкрива същинските си усеща като влюбен до уши възпитаник. Имайте самообладание, като останете сами той ще ви каже какво в действителност мисли.

Вие към този момент сте получили известна сигурност, откакто работата е опряла до сватба, само че в случай че преди да е надянал халката той ви сервира някоя плутонова смешка, ще ви наскърби дотам, че надали ще доловите хумора му. Но и в тоя случай не бързайте. Няма смисъл да му казвате, че ви иде да се хвърлите от някой мост поради грубата му самоувереност и обидното му неуважение. Мъжът Скорпион ще ви отговори: „ Ами давай, какво чакаш?” Сигурно ще би трябвало да мине много време, до момента в който свикнете с нрава му, само че най-после ще обръгнете. Ще ви наранява постоянно, в случай че сте доста сензитивна. Избягвайте да го питате какво мисли за новата ви рокля или прическа в случай че не сте подготвена да изпитате жилата на безсърдечната му оценка.

Но най-малко ще знаете, че утвърждението му е откровено, а не подправено и подкрепено с лъжливи ласкателства. За предпочитане е от време-навреме безстрашно да понесете някое искрено и отрезвяващо „ Изглеждаш ужасно” и да изпитате въпреки всичко задоволството от епизодичното, само че откровено „ Знаеш ли, ти в действителност си красива”, в сравнение с да се задоволявате с диетичните и съмнителни възклицания от рода на „ Да, скъпа, прелестно, сладурче” или „ Ммм, ти си самата хубост, гълъбче”, които можете да чуете от другите мъже. Мисля, че съм права. Все отново, вие решавате, вие сте си избрали да живеете със Скорпион.

Ако работата е стигнала до ревнивост, би трябвало да сте доста, доста внимателна. Той може да изригне като Везувий, в случай че инцидентно, поради прашинка в окото, намигнете на някой мъж. Ако пък му дадете състоятелен мотив за подозрение, то вие в действителност сте доста смела жена. Що се отнася до вашата лична ревнивост, по-добре я напъхайте в куфара си и завъртете ключето. И да го залеете с гневните си сълзи, и да го обвинявате, безсмислено е. Както и да се държи с вас, имате единствено един излаз – да си казвате: „ Той ме обича и не би могъл да се откаже от любовта си поради някакво си полово въодушевление. Всъщност, той е правилен на дълбоката си връзка, а в тази ситуация единствено тества обаянието си.” Повтаряйте си го непрестанно. Особено преди лягане. Съперниците ви го намират за неудържимо прелъстителен, само че вие доста добре знаете, че в случай че има човек, който е в положение да устои на ласкателствата и съблазните, то това е единствено Скорпионът. Сега по-добре ли сте? Би трябвало, тъй като ви споделям истината.
 мъж Thinkstock
По всяка възможност той ще бъде непоколебим татко. Да му мислят децата, в случай че се случат мързеливички или пък своенравни. Той ще ги възпита да почитат себе си и това, което имат. С татко Скорпион децата не биха могли да си изградят подправени показа за стойностите. Този татко Ще ги обича надълбоко и откровено, само че няма да търпи нелепости. Ще получават поддръжката му, когато имат потребност, само че бързо ще схванат, че той би желал те сами да се оправят с компликациите. Възможно е, в случай че му изискат пари на заем, той да им дефинира рента, само че това ще бъде за тяхно положително. Приживе може да остане неразбираем поради тази своя прищявка, само че след гибелта му те безусловно ще си спомнят урока му. Децата на доста Скорпиони стачкуват срещу строгата дисциплинираност и властното му отношение към тях, изключително в по-ранна възраст, само че като пораснат, схващат, че са съумели точно поради неговата здрава ръка. Няма различен татко, който да съобщи на децата си повече уроци за истините на живота.

Понякога ще им се коства, че е добродушен и занимателен, само че постоянно ще помнят добре кой е стопанин в къщата. Ще се майтапи с тях, ще им разрешава доста неща, само че границата на разрешеното ще бъде постоянно доста добре обрисувана и те ще знаят, че не трябва да я нарушават. Може да не одобряват властните му способи, само че скрито ще се възхищават на мъжеството му и ще се пробват да му подражават, въпреки че от време на време ще им бъде доста мъчно да преглътнат суровото му отношение. Чувствителното дете може да преживее стрес и да се затвори в себе си от боязън пред гнева му. Тогава ще се наложи вие, майката, да напомните на бащата, че от време на време добротата и нежността дават по-добри резултати от невъзмутимото самовластие. Само че би трябвало да намерите най-тактичните и почтителни думи. Един Скорпион не може да разреши да му се постановат, изключително пък дами. В никакъв случай! Той е мъжът, а вие – дамата и в случай че сте го не запомнили, ще се наложи да съжалявате. Урокът му няма да закъснее. Но когато е схванал, че брачната половинка му го схваща същински, Скорпионът е деликатен, гальовен и съчувствен. Тогава той се отблагодарява с обич, за която другите дами единствено са чували и мечтали.
 обич двойка мъж жена Weheartit
Ако посред ви искрата е пламнала и той ви пожелае, съпротивата ви е непотребна. Той по този начин ще ви хипнотизира, че всевъзможни благоразумни причини ще се изпарят крепко пушек. Ще усетите неговия магнетизъм със сетивата си. Той като че ли е в положение да ви реалокира без физически досег. Възможно е да преживеете изненада и да усетите, че ви възпламенява, в случай че сте прекомерно сензитивна. Ако пък имате воля и самообладание, ще почувствате хладината на мрамора. Само една смела жена може да литне с Орела, без да се удари в скалите. Той е кадърен да се извиси по-нагоре и от своя знак – звездата Антар от съзвездието Скорпион, а по-късно да се спусне стремително надолу, към земните си пристрастености. Дръжте се крепко за него, разтворете необятно очи и ще видите хоризонти, недостъпни за погледа на страхливите. Погледнете натам, към тези високи дървета. Едва ли сте виждали през живота си подобен изгрев. И залезът също ще бъде прелестен.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР