Ако ви се струва, че покрай нас не са останали

...
Ако ви се струва, че покрай нас не са останали
Коментари Харесай

В 10 страни има недостиг на жени и изобилие от красиви мъже

Ако ви се коства, че около нас не са останали никакви мъже и ви е доста мъчно да си намерите половинка, с тази публикация се надяваме да ви насочим в нова посока. По-точно в 10 направления към страни, в които мъжете не доближават.

За наша най-голяма изненада, става дума за страни, в които обичайно има повече красавци на глава от популацията, в сравнение с сме привикнали да виждаме, написа flagman.bg.

Основните аргументи за тази очевидна неправда са емиграцията или локални неразбираеми особености, които карат татковците да вършат повече момчета. Каквато и да е повода, в тези страни сега има дефицит на дами.

Норвегия

Там мъжете са с 12 000 повече от дамите. Тази разлика няма по какъв начин да се стопи по натурален път, тъй че ще би трябвало да чакат „ импорт “ извън.

Исландия

На всеки 100 дами там се падат 104 мъже. Дори се появиха клюки, че исландското държавно управление ще заплаща на дами от други страни, с цел да се реалокират в северната страна. Оказа се единствено слух, само че за някои исландци си заслужава човек да зареже всички и да тръгне натам.

Канада

Мъжете в тази страна с 250 хиляди повече от дамите. Обясняват си го с емиграцията на дами към други страни, само че съгласно нас е противоположното – в Канада идват доста мъже, които търсят работа. Напомняме, че пътуването до там към този момент е без визи.

Кипър

Въпреки високото равнище на миграция, в Кипър към момента се нуждаят от дами. А и е много близо.

Китай

34 милиона мъже повече имат в Китай. А някои от тях са същински красавци!

Финландия

Според скорошно изследване тъкмо 256 хиляди мъже от 25 до 54 години си нямат половинка в тази страна.

Швеция

Още една северна страна се нуждае от дами – в Швеция. В момента там има 15 000 дами по-малко от нужното.

Индия

Там на всеки 110 мъже се падат по 100 дами.

Англия

Още една страна, от която се оказа, че дамите бягат, с цел да търсят работа на открито. И зад себе си оставят мъже, които чакат своята половинка…

Швейцария

На нас ни звучи необикновено, само че швейцарските дами постоянно избират да заминат за чужбина, с цел да търсят щастието си. И по този начин в красивата страна остават доста мъже, за които към момента няма дами, написа Edna.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР