Ако ви е писнало всеки понеделник да започвате диета, а

...
Ако ви е писнало всеки понеделник да започвате диета, а
Коментари Харесай

Как да подготвим мозъка си за диета

Ако ви е писнало всеки понеделник да стартирате диета, а към сряда да я приключвате, то има по-лесен вид да превключите към редуцирането на храна за по-дълго време, а сантиметрите отсам и там да намалеят.

Екип от нюйоркски диетолози разкрива, че първо би трябвало да подготвим мозъка си за новия хранителен режим , с което стартът и най-важното - продължаването на диетата ще се окажат постижими задания.

" За да започнете диета, ви би трябвало както предпочитание за смяна, по този начин и умствена мощ, а втората се реализира с прелиминарен тренинг на мозъка ", споделя доктор Айлийн Даспин, която е взела участие в правенето на анкетата.

Тя добавя, че са нужни към три седмици, с цел да аклиматизираме организма си и чак по-късно идва редът на същинската диета.

В първия стадий би трябвало да изключим най-малко една от обичаните ни храни, за което съгласно специалистите са нужни към 21 дни, с цел да сме сигурни, че изкушаващото ядене е изгубило всякаква власт върху нас .

"Изолирането на съответна храна или артикул е по-тежко през първите 10 дни, а в случай че преминете тази преграда без проблем, ще се справите и през идната декада.

 диета Thinkstock

И по този начин, до момента в който обичаният усет на шоколад или пържени картофи все по-трудно ще съумява да ви съблазни. Аз бях вегетарианка дълги години, само че след това още веднъж проядох месо.

Правя го доста рядко, тъй като от дълго време нямам потребност от месния усет . Трябва последователно да се научите да контролирате храната, която приемате, а не тя вас ", заключва Даспин.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР