Ако ви е омръзнало от традиционните интимни отношение в поза

...
Ако ви е омръзнало от традиционните интимни отношение в поза
Коментари Харесай

8 места, на които да правите секс поне веднъж в живота

Ако ви е омръзнало от обичайните интимни отношение в поза мисионерска на мрачно в спалнята, значи сте в тази фаза от живота си, в която сте подготвени за секс завършения. Разнообразието е секса е сигурен прийом за основаването на дълготрайни и вълнуващи връзки с вашата половинка. В тази публикация са изброени най-вълнуващите места, на които най-малко един път в живота си човек би трябвало да прави секс и ви подсигуряваме, че тръпката е неповторима и запаметяваща се.

1. В аероплан

Да, неразрешено е, само че белким неразрешеното не е най-сладко? Представете си, че пътувате с нощен полет, пасажерите спят, личният състав също (без водача, несъмнено!). Защо пък не пробвате в тоалетната на самолета? Адреналинът от прекарването се ускорява при мисълта, че някой може да ви е схванал. Добра концепция, нали? Стискаме ви палци единствено и сътрудникът ви да е навит!

2. На хотел

Не, не е тривиално. Изненадайте половинката с подобаваща покана по пощата, в която сте написали деня, часа и мястото и по избор загатнете за това, което смятате да извършите откакто той или тя влязат в стаята. Очакването за тази среща ще е вдигнало адреналина авансово. Приятно изкарване!

3. В банята

Банята е подобаваща място за секс прекарвания, без значение дали има вана, джакузи или елементарен душ, за който дамата може да се хване. Влезте ненадейно при обичания и воала!

4. В колата

Защо не? Сигурни сме, че повече от вас са пробвали това преди да отлетят от бащиния дом, само че това не пречи секса в кола да си остава трогателен на всяка възраст. Ако вие и сътрудникът ви постоянно излизате на разходка с колата, пробвайте да го изненадате. Вие знаете по какъв начин най-добре да го извършите!

5. На вила в планината

Освен че са идеални за отмора на тишина и надалеч от градския звук, вилите в планината са ужасно място за секс. Бъдете сигурни, че в близост няма кой да ви чуе и види и се развихрете умерено.

6. На плажа

Интересно място за феновете на заплахите. Наоколо е цялостно с всевъзможни хора, само че в случай че сте задоволително изобретателни, точно това е най-готиното. През нощта или денем, изборa оставаме на вас.

7. Пред камината

Навън е зима, улиците са побелели от дебела снежна завивка и не се чува нищо друго с изключение на страховити виелици. Вие си пиете по чаша вино на черга пред камината, а естественото продължение на нещата го знаете какво е. Не инцидентно е потвърдено, че зимата се зачеват повече бебета.

8. Пред огледалото

Не е нужно да инсталирате такова над спалнята си. Всякакво огледало ще свърши работа. Дори това на портмантото в коридора, до момента в който обичаният човек се приготвя за излизане пред него. Важен е детайла на изненадата, а и какво толкоз може да е незабавното, че да не закъснеете малко, написа flagman.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР