Ако Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата

...
Ако Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата
Коментари Харесай

Карадайъ: Ако Валери Симеонов не подаде оставка, трябва да подаде цялото правителство

Ако Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила не подаде оставка, би трябвало да подаде цялото държавно управление. Така се случва в естествените демокрации.

Това разгласи на брифинг в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила. "В България националистите вземат участие във властта без да има потребност от тях. ГЕРБ ги включиха във властта, само че освен, че ги включиха - те настойчиво се пробват да ги легитимират, а от време на време даже да им подражават. Вчера техен депутат се опита да ни внушава от трибуната на Народното събрание, че може да препоръчаме този модел и на Европа “, сподели Карадайъ, като посочи, че това е станало по време на гласуването на оставка на Антон Тодоров като депутат от ГЕРБ.

„ Самото решение за тази оставка беше вярно, тъй като сътрудника прекрачи границите. Заплаши медии, публицисти, само че с изключение на него даже в същите студия, в същия ден, а и по-късно, Валери Симеонов направи същото. Това е власт, която заплашва и слага ултиматуми на медии и освен на медии. А Красимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в... към профила? Недопустимо е ръководител на комисия да употребява езика на омразата. Демокрацията в България би трябвало да бъде предпазена. Докато ръководители на комисии и вицепремиер употребяват езика на омразата и ксенфобията и самите те са настоящите лица на омразата, ние продължаваме да се отдалечаваме от нормалността “, приключи ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР