Ако в рамките на следващите две седмици фирмата-изпълнител, избрана от

...
Ако в рамките на следващите две седмици фирмата-изпълнител, избрана от
Коментари Харесай

Д-р Емил Кабаиванов: Ако до 2 седмици фирмата-изпълнител не приключи работата си в Карлово, "ВиК" - Пловдив да завърши улиците

Ако в границите на идващите две седмици фирмата-изпълнител, определена от " ВиК " ЕООД Пловдив за осъществяване на негов план в Карлово не завърши работата си по започнатите улици " Хан Крум ", " Парчевич ", " Криволак ", " Опълченска " и " Земеделска " в града и не вкара в употреба построените водопроводи и сградните отклонения към тях, сдружението е длъжно да откри вид то да приключи улиците. Това сподели кметът на Карлово доктор Емил Кабаиванов на 15 май, след последната среща с шефа на " ВиК " - Пловдив – инж. Огнян Кулишев, част от неговия екип и представител на надзора.
 
И добави:
" След това Община Карлово има подготвеност с бързи темпове, със свои средства да постави нови тротоарни и улични настилки, с цел да извърши своя ангажимент към жителите, които живеят там. Следим всекидневно темповете на работа и, в случай че има закъснение, ще осведомяваме жителите и медиите, министъра на районното развиване, министъра на околната среда, шефа на ВиК холдинга. Не можем да позволим повече закъснение, което затруднява съществено транспортния трафик в града и нарушава естествения живот на хората. Това за нас е най-важно и ще използваме всички законни средства, с цел да решим казуса ".
 
Кметът заяви, че още след диалога във " ВиК " Пловдив е изискал незабавни срещи с министъра на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков, с министъра на околната среда и водите Росица Карамфилова и с управлението на " Български ВиК холдинг " ЕАД. " Директно ще споделя с тях своето неразбиране – по какъв начин е допустимо да разкопаеш толкоз улици и след месеци да не си довършил нито една от тях?! ", безапелационен бе доктор Кабаиванов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР