Ако в програмата Google Earth бъдат въведени следните координати: 75

...
Ако в програмата Google Earth бъдат въведени следните координати: 75
Коментари Харесай

Извънземна или нацистка база е Антарктическата аномалия?

Ако в програмата Гугъл Earth бъдат въведени следните координати: 75 ° 0’46.98S 0 ° 4’52.71E, то на територията на Антарктика ще видите безусловно невероятни обекти, които е доста мъчно да се нарекат ​​естествени формирания.Координати – 75 ° 0’46.98 “S 0 ° 4’52.71 ” EПосетете картата – https://www.google.com/maps/place/75%C2%B000’47.0%22S+0%C2%

 С алено е показана немската база Kohnen
С алено е показана немската база
KohnenВсички тези обекти са подредени в права линия, дълга съвсем 2 км, в средата на Антарктика,и в територия без камъни и скали.При оптимално нарастване можете да видите, че всеки от обектите се разграничава от другия.Това демонстрира 100% нетехническа неточност на картата, в случай че един обект е бил инцидентно заимствуван и умножен.

 154687065417033890 - Извънземна или нацистка база е Антарктическата особеност?
Големият въпрос са черните петна. Много откриватели допускат, че това са входовете на подземните бункери на скришен извънземен град.
Друг проблем е аленото зарево, което може да се види единствено на няколко обекта. Ако това са сигнални светлини, то за кого?Една от най-реалистичните версии, показани от откривателите, е антарктическата немска станция Kohnen-Station, най-вероятно пусната в употреба през миналите години и предопределена за 20 души. Официалните координати въз основата са в действителност доста близки до координатите на тази особеност.

 Kohnen-Station

Kohnen-StationВъпреки това, обектите в Гугъл Earth са изцяло разнообразни от обектите на тази станция на, която може да се намерят фотоси в интернет. Няма нищо общо с въпросната редица, защото станцията на Кохнен се състои единствено от един правоъгълен блок.

 1546870862166444036 - Извънземна или нацистка база е Антарктическата особеност?
Така че мистерията на странните обекти към момента не е решена.От формалното изложение на станцията Kohnen-Station: радио, столова, кухня, баня, две спални, уред за размразяване на сняг, магазин, работилница и мини-електроцентрала. В описанието няма нищо за линията на обектите, разпростряли се за съвсем 2 км и всеки от които е с дължина към 100 метра.Още по-интересна е една фотография на същото място от 2013 година (няма по-ранни снимки). На нея се вижда по какъв начин от немската база до линията на странните обекти има многочислени следи. В тези миг обекти не са мощно покрити със сняг.

 Снимката от 2013 година
Снимката от 2013 година

Очевидно е имало интензивно придвижване. Нещо е било взето от станцията до обектите или от обектите към станцията.Какво са правили там германците? Може би доста повече от проучване на Антарктика.

 1546872596162143368 - Извънземна или нацистка база е Антарктическата особеност?
Загадката може да се смята за решена, в случай че се откри, че тази област принадлежи към по този начин наречената Нова Швабия. Това е мястото, където съгласно легендите Третият райх е щял да построи своя антарктическа база. Или е издигната???
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР