Ако в нещо не ви върви, но се преструвате, че

...
Ако в нещо не ви върви, но се преструвате, че
Коментари Харесай

Искате повече от живота? Тогава изисквайте повече от себе си

Ако в нещо не ви върви, само че се преструвате, че всичко е наред, в последна сметка ще съумеете. Паденията са последвани от възходи, само че, в това време, работете за своята известност, създайте собствен личен бранд, следвайте образците на богатите и известните и останете положителни.

Това  в наши дни  се приема за " мъдрост "  и не може да се опише с думи какъв брой глупави са тези изказвания. Те не са за персони, които се стремят да бъдат успешни. Слушайте ги, в случай че желаете да бъдете същите безпринципни хора като тези, които пишат сходни неща в жанр „ самоусъвършенстване “, само че в действителност в никакъв случай не са управлявали същинска компания, не са произвели същински артикул, нямат експертни знания и не са създали нищо, с цел да оказват помощ на някой различен, освен на себе си.

Когато не си поставяте големи цели в живота и кариерата, тогава най-хубавото, на което можете да се надявате, е нищожен резултат. И като споделям „ нищожен “, имам поради в действителност незабележим - приказвам за битката да се свържат двата края, за безцелното битие, което води до осъзнаването, че в последна сметка изгубили скъпи години в това безперспективно съществуване.

Обаче когато фактически искате да постигнете нещо съществено, с което да се гордеете, би трябвало да вдигнете летвата високо, а също и да увеличите условията си към тези, с които се съветвате, към своите цели и най-важното – към това, което очаквате от самите себе си.

Звучи добре, нали? Знам, тъй като това е, което всички в действителност желаеме. Искаме да вършим работата си ужасно, да се гордеем с достиженията си, да водим целеустремен живот, да жънем плодовете на своите старания и да сме финансово осигурни и самостоятелни.

Ирония та е в това , ч е сме привикнали да усложняваме  всичко и да смъкваме гарда, когато вършим нещо. Но в случай че се стремим към огромни достижения, сме длъжни да оценяваме повече опциите си, да си слагаме по-високи цели и просто да се придържаме към тях. На процедура има пет стъпки към постигането на всичко това.

Вярвайте в себе си

Длъжни сте да вярвате, че сте тук не просто по този начин, а има причина за това. Длъжни сте да вярвате, че когато откриете своята огромна цел, тя ще ви подхожда като съвършеното облекло, особено ушито за вас. Трябва да вярвате, че такова нещо съществува и в случай че извършите верния избор, ще го намерите.

Намерете това, което ви харесва

Трябва да се откъснете от екрана на компютъра и да намерите работа на място, където можете да срещнете предприемчиви хора и нови благоприятни условия. Тогава ще осъзнаете, че сте разкрили това, което ви подхожда и с което най-вече желаете да се занимавате. Може да отнеме време, само че ще съумеете.

Фокусирайте се над това да станете най-хубавите

Когато намерите своето занятие, се концентрирайте над усъвършенстването си. Може да се наложи да се върнете безусловно в учебно заведение и да се подобрявате в продължение на години. Но когато се стараете, ще можете да разчитате на триумф, да създадете по-добри неща – с разум и предвидливост ще можете да успехите съперниците.

Преодолейте страховете си, отстранете трудностите и не спирайте

Ще намерите доста съидейници, които са увлечени в работата и с които можете да се съветвате и да си сътрудничите. Когато си вярвате, ще бъдете мощни. Ще бъдете принудени да се сблъскате със страхове и проблеми, само че щом сте упорити и търпеливи, ще ги преодолеете и тогава ще дойдат триумфите.

Очаквайте с неспокойствие идващите съществени провокации

След доста години ще седите в офиса си и ще си мислите, че сте създали всичко, което можете, че сте постигнали доста и парите към този момент не са проблем. Успели сте да постигнете забележителен триумф. Въпреки това, вие обичате работата си толкоз доста, че непрекъснато очаквате нови съществени провокации. В последна сметка това е, за което живеете.

Ако в миналото сте се интересували какво е да си сполучлив бизнесмен, реализатор или бизнес водач, към този момент го знаете – не се дължи на обстоятелството, че вършите доста дребни неща, а че сте най-хубавите в едно нещо. Вдигайте летвата и изисквайте повече от себе си и от другите – това води до триумф в действителния свят.

Автор: Стив Тобак

Източник: Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР