Ако в Народното събрание се гледат промените в Изборния кодекс,

...
Ако в Народното събрание се гледат промените в Изборния кодекс,
Коментари Харесай

Гюров: Ако се гледат промените в ИК, няма да реализираме мандата

Ако в Народното събрание се гледат измененията в Изборния кодекс, от „ Продължаваме Промяната ” няма да осъществят втория мандат, съобщи пред Нова телевизия ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров.

Народните представители към момента имат време. Ние не можем да зачеркнем свободния избор на хората, акцентира той.

По думите му в последните два месеца първата политическа мощ е посочила безспорна политическа импотентност да сътвори нещо градивно.

„ Тук сме, с цел да кажем, че разбираме проблемите на жителите и имаме проект. Даваме съответни оферти по какъв начин да се излезе от рецесията ”, добави Гюров.

„ Това е първият проект, който се показва в Народното събрание за сформиране на кабинет, който да одобри основни промени в законодателството ”, сподели от своя страна зам.-председателят на ПГ на „ Демократична България ” Владислав Панев.

„ Естествено, че това държавно управление ще бъде доста рисково. Ние споделяме, че смисъл от него има единствено, в случай че ще се занимава с значимите тематики. Българските жители и представителите в Народното събрание би трябвало да решат какво бъдеще желаеме. Такова, в което Никола Минчев е сменен от Вежди Рашидов или такова, в което България ще стане пълновръстен член на Европейски Съюз ”, добави Гюров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР