Ако в един момент се окаже, че не се завърши

...
Ако в един момент се окаже, че не се завърши
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 06.11.2022 г.


Ако в един миг се окаже, че не се приключи ремонтът на жълтите павета до локалните избори, при започване на мандата на идващ кмет, ще е цъкаща бомба. Това съобщи служебният районен министър арх. Иван Шишков пред Нова телевизия.

Не вършим крачка обратно. Още първата вечер казахме, че има 16 целта, по които ще преговаряме с всички партии в Народното събрание, и ще бъдем ясна съпротива. Това сподели в предаването " На фокус " по Нова телевизия съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев във връзка признатата покана от Политическа партия за среща с ГЕРБ.

„ Това, което виждаме сега, продължава към този момент повече от шест месеца и е път към нищото, наникъде. Нали не вярвате, че тази война може да има военно решение, както си го показват част от западните водачи – Украйна ще победи Русия, ще я изтласка от всички украински територии, ще си вземе Крим и тогава, сложена на колене, Русия ще договаря за мир. Да бъдем реалисти, нямам доверие “, сподели в предаването „ 120 минути “ по бТВ депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин във връзка отхвърли на партията му да поддържа решението на Народното събрание за разпределяне на военна помощ за Украйна. По време на гласуването народните представители от левицата издигнаха плакати с надпис „ МИР “.

" Ако третият мандат бъде връчен на нас, ще целим ясно слагане на сигурността в центъра на българската политика. Сигурност, като оздравяването на политическата система посредством решение на казуса с корупцията ", това сподели Христо Иванов пред БНР.

Пловдив ще има нов претендент за кмет следващата година. Това разгласи в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който през днешния ден дойде Пловдив.

Гледах изявление на Кирил Петков, в което той обясняваше аргументите за единодушието на “Продължаваме смяната " да създадат среща с ГЕРБ идната седмица. Среща, на която да разискват опцията за сформиране на държавно управление.

Обществото е доста разграничено и няма по какъв начин да създаде устойчиво политическо посланичество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР