Ако утре аз реша и извикам 500 или 1000 от

...
Ако утре аз реша и извикам 500 или 1000 от
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Законът важи само за мен или и за шепа нещастни фашисти?

" Ако на следващия ден аз реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са дали своят вот за мен и им кажа елата да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда. Ще ви платя рейсовете, може и да ви дам по 40 лв.... Не е ли вярно господин основният прокурор да ми изиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат към пандиза? Дали в закона написа, че той важи единствено за мен или и за шепа нещастни фашисти? " Това сподели рапърът Христо Петров - Ицо Хазарта, който е народен представител от " Продължаваме промяната " по отношение на митинга на " Възраждане " в сряда.

Председателстващият съвещанието Кристиян Вигенин изясни, че приема въпроса на Петров като насочен към него и даде обещание да направи информация, с цел да се види дали има съображение за сезиране на прокуратурата.

Преди това в декларация на " Възраждане ", която бе прочетена от парламентарната естрада от Цончо Ганев, ръководещите бяха призовани да не винят крайните националисти за събитията на митинга, а да поемат отговорност и да отстранен зеления документ.

По-рано имаше декларация и на “Продължаваме промяната”, които дефинираха митингът “безрасъдна хулиганска проява”. "

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР