Ако Уил Макдоналд тероризира куотърбековете през следващия сезон, криволичещите видения,

...
Ако Уил Макдоналд тероризира куотърбековете през следващия сезон, криволичещите видения,
Коментари Харесай

Джетс все още имат големи надежди за малко използвания Уил Макдоналд: „Ще бъде суперзвезда“

Ако Уил Макдоналд тероризира куотърбековете през идващия сезон, криволичещите видения, които почитателите на Джетс имат за други новобранци Джаксън Смит-Нжигба, хващащи тъчдаун пасове и Антон Харисън, който поддържа джоба чист, ще изчезне.

Дотогава ще остане мъчно да се преглътне, че Джетс използваха избора си за драфт от първи кръг за 2023 година на бранител, който е изиграл 15 % от ударите, вместо да се оправят или с приемника, или с дупките в нападателната линия, които са се нараснали от безпокойствие по време на осакатяване по време на 5-9 старт.

„ Винаги взимаш най-хубавото, което е налично, а [Макдоналд] е приказен бърз пас – той в действителност е “, сподели старши треньорът Робърт Салех преди тренировката в петък.

„ Винаги съм казвал, с изключение на куотърбек, D-линията е толкоз сложна за адаптиране, колкото и всяка позиция в NFL, тъй като това е изцяло друга игра там. Така че се вълнувам за него. Той има гений и набор от умения, които са доста редки, и до момента в който продъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР