Ако трябва да систематизираме най-големите страхове на мъжете, някъде между

...
Ако трябва да систематизираме най-големите страхове на мъжете, някъде между
Коментари Харесай

Как серията Bespoke на Samsung и приложението SmartThings превръща всеки мъж в изряден домакин

Ако би трябвало да систематизираме най-големите страхове на мъжете, някъде сред инжекциите и страха от неуспех се появява и този от стартиране на пералнята. Всички мръсни облекла вкупом ли би трябвало да се пуснат, или да се разпределят по цвят? А на каква стратегия... Колко препарат би трябвало да се сипе? А в кое поделение? И изобщо за какво малката врата на пералнята не се отваря незабавно след изпиране...



Безброй въпроси, които карат и най-увереният представител на мощния пол да наподобява като стреснато дете пред почтения домашен апарат. А какъв брой по-лесно щеше да е, в случай че пералнята сама можеше да реши тези неща и да не се постанова да се излага пред гаджета, приятелки и даже майка си с глупавите си въпроси.



Изненада - пералнята в действителност би могла сама да избере верния цикъл! Но не всяка, а Samsung Bespoke, с която работим и благодарение на приложението SmartThings. То свързва устройствата в дома и прави ежедневните ни дейности по-интуитивни - чудесна вест за всеки претрупан човек. Освен това е интегрирано при пералните и сушилните Bespoke, което е нещото, което интересува нашия основен воин.



Така приложението SmartThings ни предлага подобаващата стратегия, дава настояща информация до каква степен е стигнал цикълът на пране, навреме известява, в случай че сме объркали нещо и дори запомня навиците ни, с цел да може идващия път да пуснем пералня по-бързо от нормалното. Е, въпреки всичко ще се наложи сами да заредим облеклата в нея...



Когато стигнем до сушилнята, още веднъж няма потребност героят ни да звъни на сестра си (например) за съвет. Пералнята към този момент е " споделила " на сушилнята какво е изпрала и по какъв начин тъкмо е добре да бъде изсушено то. Виновен за това шушукане е Auto Cycle Link, който обезпечава автоматизирана връзка сред циклите. А за по-любопитните господа е разполагаем и справочник за петна с най-подходящите препоръки по какъв начин да се оправим с тези досадни феномени по облеклата.



След като е оправил прането, е време този трудолюбив мъж да се насочи към кухнята. И да не не помни, че фурната има потребност да се включи да загрее авансово за кулинарния шедьовър, който той ще готви. И че съществува риск да не помни котлона включен, откакто небрежно си е направил омлет за закуска преди работа. отново е правилният му помощник в тези задания с фурните и електрически плотове за вграждане на Samsung Bespoke.



В първия случай посредством приложението фурната може да бъде включена да загрява още от магазина, до момента в който пазарим артикули за ястието си. А във втория можем да проверим не запомнили ли сме в действителност оня котлон и да го изключим от разстояние.
Като по този начин и по този начин е в кухнята, сигурни сме, че нашият воин обръща взор и към хладилника си - уредът, с който най-вече се гордее в дома си. Не тъй като вътре съхранява обичаната си бира за лятото, а тъй като гамата Bespoke му разреши да избере модулите, цветовете и материалите, които най-добре го разказват като човек. И които отиват на интериора му, несъмнено. Какво повече може да желае от хладилника си? Освен може би да го поучава в кое поделение да прибере зеленчуците, и в кое - месото, и да пести сила. Да, и това може да се случи още веднъж посредством приложението SmartThings.    А изкуственият разсъдък в режим AI Energy при SmartThings Energy следи по какъв начин тъкмо консумираме сила и употребяваме хладилника си. Той даже предвижда каква ще е сметката ни за ток за месеца и ни предизвестява, в случай че надхвърляме авансово заложените си цели. А с един бутон можем да понижим потреблението на електрическа енергия.      Какво повече може да желае един мъж? Освен телефонът му постоянно да е със заредена батерия, с цел да може да го употребява като мощно отдалечено, с което да ръководи всички тези действия в дома си. Е, на това и майка му би завидяла. Той ще й каже, че изисква безжична мрежа, Samsung акаунт и инсталиране на приложението Samsung SmartThings. А не телефон с копчета. А тя ще му отвърне, че синът й очевидно се е трансформирал в безупречен хазаин, с която всяка жена би се гордяла.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР