Ако трябва да се сетим за световноизвестна знаменитост, която поставя

...
Ако трябва да се сетим за световноизвестна знаменитост, която поставя
Коментари Харесай

Диета за здраве, сила и супер визия: Как се храни Селена Гомес

Ако би трябвало да се сетим за световноизвестна звезда, която слага своето прочувствено и физическо здраве преди всичко, няма по какъв начин да не се сетим първо за Селена Гомес. През октомври 2015 година тя заяви, че страда от лупус - автоимунно заболяване. Но по-късно съвсем нищо не е коментирала по този мотив, а вместо това се постановяваше да пази метода, по който наподобява.

" Не ставаше въпрос за това по какъв начин съм качила килограми, а за това какво направих по въпроса ", показа преди време тя в радио изявление. Затова няма по какъв начин да не се запитаме по какъв начин се храни тя? Отговорът получаваме от нейния треньор - Ейми Дейвис.

Виж още: Раздадоха най-странните награди Еми в историята! Три пъти " ура " за огромния победител - Зендая!

Храни за издръжливост

Селена Гомес държи към нея постоянно да има пресни зеленчуци, протеин, както и пълнозърнест ориз. " Готвих много купи с ориз, зеленчуци, авокадо и някакъв протеин за Селена. Това ѝ оказа помощ да има повече сила по време на работата си. Често върших и пилешко месо със салата с грозде и целина. Тя пие много вода, както и зелен чай ", споделя Дейвис.

Виж още: Лейди Гага: Мразех да бъда звезда, усещах се изразходвана

Пресни артикули

Селена Гомес се е хранила единствено с пресни, цели артикули - нищо от кутия, нищо от пликче или от фаст фууд. Еми Дейвис показва още, че здравословната храна ни работи на прочувствено равнище и ни прави по-мотивирани, с цел да се придържаме към диетата си. 

Виж още: Парис Хилтън и нейната дълго защитавана загадка

Тренировките

Селена Гомес не е почитател на фитнеса в класическия му тип, по тази причина с Еми Дейвис практикуват интервални тренировки, кръгови, пилатес, както и доста танци. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР