Ако трябва да се сетим за един съвременен български актьор,

...
Ако трябва да се сетим за един съвременен български актьор,
Коментари Харесай

Изкуството да бъдеш хамелеон: как се промени звездата от Алея на славата Деян Донков

Ако би трябвало да се сетим за един актуален български артист, чието име сигурно ще бъде записано с огромни букви в историята на родното ни кино, то това сигурно е Деян Донков. Гледали сме го и на театралната сцена, и на дребния, и на огромния екран и с разбиране можем да заявим, че като него различен няма, евентуално няма и да има. 

Талантът му е необхватен. С идентична привидна лекост той влиза в облика на кьорав музикант, на нечовечен следоварел, средностатистически брачен партньор, на хъш, на български цар... и на безнравствен началник готвач - точно като такъв се изявява той в последната си екранна роля в сериала на NOVA " Алея на славата ". Образът му там е следващият от една безспирна серия от мощни функции. 

Да, Донков крачи по своя дълъг и прочут път в актьорството с убеденост, която демонстрира, че когато съчетаеш огромния талант с старателен труд и професионализъм, триумфът е сигурен.

Нека проследим някои от спирките по креативния му път до момента и наблюдаваме промяната му през призмата на неговите емблематични функции в киното и малкия екран:
 Изкуството да бъдеш хамелеон: по какъв начин се промени звездата от  Изкуството да бъдеш хамелеон: по какъв начин се промени звездата от  Изкуството да бъдеш хамелеон: по какъв начин се промени звездата от  Изкуството да бъдеш хамелеон: по какъв начин се промени звездата от
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР