Ако трябва да преброим всички пластични операции на родната плеймейтка

...
Ако трябва да преброим всички пластични операции на родната плеймейтка
Коментари Харесай

Моника Валериева пак мина под ножа: Миската стряска с нов тунинг

Ако би трябвало да преброим всички пластични интервенции на родната плеймейтка Моника Валериева, то това несъмнено би било задачата невъзможна. Само за няколко години силиконката мина през повсеместен тунинг, като някои от процедурите са много непознати за нашите родни звезди - въпреки всичко тя от дълго време живее най-вече в чужбина, а мъжете, с които се занимава, имат много положително финансово положение, което ѝ оказва помощ да наподобява по този метод.

Виж още: Скандал: стопираха продажбата на билети за турнето на Тейлър Суифт

За лицето на плеймейтката е ясно - всичко по него е изкуствено - нос, скули, брадичка, устни. Но в случай че харесвате обилните ѝ задни елементи, да знаете, че и това е следващата скъпа намеса по нея. През февруари половинката на поп-фолк изпълнителя Меди се похвали, че се е подложила на Brazilian butt lift, само че не с подкожни мазнини, тя няма изключително доста такива, а със специфичен воден гел, което било много дълга и сериозна процедура.

Виж още: Предколеден ъпгрейд: Новата на Благо Джизъса с бели зъбки като неговите, броила 20 бона

Ако би трябвало да бъдем изцяло почтени, резултатът е много неравномерен с нейното тяло и въобще няма нищо общо с обилните естествени дупета, които явно тя харесва. Тренировките в никакъв случай не са били нейното нещо, тъй че тя мъчно може да реализира нещо по-различно от това. Парите не винат подсигуряват положително качество.

Виж още: Мацка с идея: Яница от " Един за различен " на война с педофил, подвигна полицията на крайник

Е, очевидно Моника желае по най-лесния метод да наподобява като жена, която тренира всеки ден във фитнеса, тъй като последната ѝ намеса е лек коремен релеф, който поради мързелуването ѝ няма по какъв начин да се получи без интервенция. За него също няма какво да кажем - кефим се доста повече на спортни упорити мацки, които вършат тяло със спорт, а не с хиляди левове.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР