Ако трябва да определим най-аристократичния и елегантен тенис турнир в

...
Ако трябва да определим най-аристократичния и елегантен тенис турнир в
Коментари Харесай

Мария Шарапова в кралската ложа на Уимбълдън

Ако би трябвало да определим най-аристократичния и грациозен тенис шампионат в света, то това несъмнено ще е Уимбълдън. Не инцидентно точно на централния му корт в Лондон има кралска ложа, непокътната за монархически особи и звезди.
 Кралската ложа на Уимбълдън - кой може да седи там
Кралската ложа на Уимбълдън - кой може да седи там

И един чудноват случай от 2015 година

Точно в нея преди ден седяха Мария Шарапова и Александър Гилкс. Бившата тенисистка и сътрудникът й милионер евентуално са получили тази чест поради околните връзки на Гилкс с принц Уилям - двамата се познават от колежа Ийтън.

37-годишната Шарапова беше избрала грациозен костюм в бежово от панталон и сако, а единствените й аксесоари бяха огромните слънчеви очила. 44-годишният Гилкс пък беше спазил дрескода на кралската ложа и носеше костюм със сако и вратовръзка.
 Снимка 672969

и Александър Гилкс са дружно от 2018 година, като през 2020 година оповестиха, че са сгодени. На 1 юли 2022 година пък се роди синът им Тиодор.
 Снимка 672968

Освен двойката, в кралската ложа на третия ден от шампионата в Уимбълдън седяха още Мел Си от Spice Girls, актрисата Бевърли Найт, половинката на английския водещ Саймън Кауел Лорън Силвърман, пишат People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР