Ако трябва да направим класация за най-сексапилни български мъже, актьорът

...
Ако трябва да направим класация за най-сексапилни български мъже, актьорът
Коментари Харесай

Звезден лукс и стил за хиляди: Иво Аръков показа дома си

Ако би трябвало да създадем ранглиста за най-сексапилни български мъже, артистът Иво Аръков несъмнено ще е измежду първите. Телевизионната му кариера кара всички дами да въздишат по неговата моделска визия и съвършени пропорции, само че за жал от много време Аръков се радва на жена до себе си, която няма нищо общо с кифлите, които виждаме всекидневно в обществените мрежи. Габриела е естествена хубавица, за която всички мъже много му завиждат. 

Виж още: Спомняте ли си хубавата Елена от Big Brother? Eто какво се случва с хубавицата в наши дни

От няколко месеца артистът от българския сериал " Съни Бийч " е много деен в обществените мрежи, което дава опция на всички негови почитатели да се приближат още повече до него. В последно време стилът на Аръков много се е трансформирал - измежду аутфитите му можем да забележим много маркови дрешки и аксесоари, които не всеки българин може да си разреши. Определено в него се е зародило нещо кифленско.

Виж още: Сериалите за убийци - новата дойна крава на Netflix! Monster и The Watcher с продължения

Бяхме сигурни, че и домът му е извънредно моден и съвременен. В персоналния си Instagram профил Иво Аръков показа видео, в което демонстрира част от него - класата си проличава от всеки един подробност - от стълбите до кухнята. Парите в действителност вършат чудеса.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР