Ако тръгнете по магистралата от жп гара Ню Хамбург в

...
Ако тръгнете по магистралата от жп гара Ню Хамбург в
Коментари Харесай

Домът на Джон Лаусън – странен арт проект или паранормална активност?

Ако тръгнете по автомагистралата от жп гара Ню Хамбург в щата Ню Йорк, тогава пътят ви сигурно ще мине около Домът на Джон Лаусън – необитавана изоставена къща, покрита с олющена бледокафява багра.Този остарял дом е именуван Домът на Джон Лаусън (John Lawson House) и е затрупан с паяжини и прахуляк. Къщата е издигната е през 1845 година, а през последното десетилетие тя е станала известна като обител на призраци, които могат да се вселяват в манекени, седящи на столове на верандата (HiddenTruth.site).Кой е поставил там манекените, облечени в рокли от 60-те години, не е известно. Но, щом манекените се появили на верандата на Домът на Джон Лаусън, почнали да се описват всички тези истории за призраци.

 m1 1 - Домът на Джон Лаусън - чудноват арт план или паранормална интензивност?
Някой несъмнено се е грижил за манекените. Променял позите им, разчесвал перуките им, слагал книги и кошници на колене им и ги прибирал от верандата в дъждовни дни. Но, кой точно е правил тези неща, също не е известно. Самата къща е затворена и никой не живее в нея в продължение на доста години.Четете още: Ед и Лорейн Уорън – ловците на призрациПонякога ръцете на манекените заемали необикновени позиции, а израженията върху боядисаните им лица непонятно се променяли. Най-интересното е, че локалните поданици споделят, че доста от тези промени са се случили сами, т.е. манекените не се трансформират под въздействието на мистериозни почитатели на необикновената хармония.

 m2 1 - Домът на Джон Лаусън - чудноват арт план или паранормална интензивност?
Поради тази мистерия, постоянно туристите идвали в Домът на Джон Лаусън, само че даже и те в никакъв случай не са съумели да този, който е поставил манекените на верандата и ги обличал в разнообразни облекла.
Много постоянно, единият манекен гледал в избрана посока и има легенда, че гледал към мястото, където е била железопътната гара на Хамбург. Тя е единствено на 60 метра от изоставения Дом на Джон Лаусън.

 m3 - Домът на Джон Лаусън - чудноват арт план или паранормална интензивност?
През зимата на 1871 година, трен, идващ на тази станция, дерайлира и удря стената на къща. В злополуката са починали 22 души.Според някои фенове на аномални феномени, призраците на мъртвите хора са избрали от дълго време изоставения Дом на Джон Лаусън и някои от тях са се вселили в манекените.За страдание, манекените на верандата на Домът на Джон Лаусън останали единствено няколко години. През 2016 година, по незнайни аргументи някой ги е махнал от там и те в никакъв случай повече не са се появили.

 m4 - Домът на Джон Лаусън - чудноват арт план или паранормална интензивност?
Така остава загадката, защо е било всичко това … Някакъв чудноват арт план или в действителност нещо паранормално се е случвало в къщата на Лаусън?Като се има поради, че никой от локалните поданици не е забелязал хората, които биха могли да бъдат виновни за теза неща, втората версия е по-вероятна.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР