Ако Тити Папазов вземе акциите на Левски, то той ще

...
Ако Тити Папазов вземе акциите на Левски, то той ще
Коментари Харесай

Тити Папазов връща Сираков, Боримиров и Георги Тодоров в Левски, ако вземе акциите

Ако Тити Папазов вземе акциите на Левски, то той ще направи екип, в чиято основа ще са трима души - Наско Сираков, Даниел Боримиров и Георги Тодоров, твърди " Тема спорт ".

Сираков ще бъде спортно-технически шеф на клуба. Неговата роля ще бъде най-голяма. Наско има три такива престоя в Левски. За негово връщане се приказва от много време. Името му изплува на повърността при всяка промяна на собствеността. Сираков бе и индивидът, който поддържаше Папазов в опитите му да вземе акциите на Левски.

Тити и Наско даже били водили диалози с Даниел Боримиров и Георги Тодоров. Борето е гласен за шеф на школата на " сините ". Той се употребява с цялостното доверие на Сираков. Настоящият човек на тази позиция - Йончо Арсов, получава петцифрена заплата и най-вероятно ще бъде освободен.

Георги Тодоров е гласен за краткотраен старши треньор. За последно води " сините " в края на предишния сезон, когато наследи Георги Дерменджиев. Той е номиниран, тъй като умее да работи с млади футболисти. За да се избегне банкрут, бюджетът ще бъде орязан и тимът ще е цялостен с юноши през идната акция. Заплатата на Петър Хубчев също е доста висока и столичани няма да могат да я заплащат.

Това към този момент остават единствено проекти и ще си останат такива, в случай че Тити Папазов не придобие акциите. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР