Ако тези танкери са били на добра цена, защо Кирил

...
Ако тези танкери са били на добра цена, защо Кирил
Коментари Харесай

Биков: “Газпром“ е на печалба, защото купувахме от посредник руски газ

" Ако тези танкери са били на добра цена, за какво Кирил Петков не е подписал тази договорка? Има нещо доста подозрително в това, което се случи април, когато " Газпром " спря газа за България. Оказа се, че " Газпром " е на облага, тъй като купувахме от медиатор съветски газ. Ние имаме подготвен проект за газовата рецесия. Още от на следващия ден би трябвало да стартират да се приготвят дълготрайни контракти, които да влязат в действие от 2023 година, само че не с Газпром ", това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков по въпроса с рецесията в енергетиката. 
Прочетете още
Биков съобщи, че нов дълготраен контракт с " Газпром " е неосъществим към този миг поради войната и геополитическите връзки.

" ГЕРБ сега изготвя стратегия. Най-важното сега е да вдигнем диалога на по-високо равнище, на база хрумвания, не на това кой с кого се ненавижда и ще прави коалиция. България има потребност от проевропейско ръководство, което има антикризисна стратегия и което да овладее в къс период инфлацията. Тази рецесия не може да бъде решена без присъединяване на ГЕРБ ", сподели още той пред Българска национална телевизия. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР