Ако търсите спокойствие и почивка, ние знаем точното място за

...
Ако търсите спокойствие и почивка, ние знаем точното място за
Коментари Харесай

Планината през лятото: Извор на енергия, емоционален детокс и физическо прераждане

Ако търсите успокоение и отмора, ние знаем точното място за вас - уединението на планината и чистият въздух е точното място за вас!

Днес взехме решение да ви разкажем за хотел " Феста Уинтър Палас " в Боровец, който предлага изключителни условия за релакс, които го трансформират в съвършения избор за мечтаното лятно бягство в планината.

 Хотел “Феста Уинтър Палас ”, Боровец - естествена естетика и обилие от от наслаждения за тялото и духа!
Хотел “Феста Уинтър Палас ”, Боровец - естествена естетика и обилие от от наслаждения за тялото и духа!
Хотелът провежда тематични седмици и уикенди, по времето, на които ще имате неповторимата опция да се насладите на нови завършения и да научите забавни обстоятелства за Боровец и покрайнината.  Идеята на уредниците е да комбинирате дейното и културното преживяване с забавни визити, вкусна и здравословна храна.  
 Бутикови Йога уикенди в планината
 Бутикови Йога уикенди в планината

Днес, когато всички живеем в забързаният темп на всекидневието - времето постоянно не е задоволително, а дилемите в никакъв случай не свършват. Но тялото ни се нуждае от отмора, а мозъкът и душата ни жадуват за релакс и естетика. Време е, да избягате от градската горещина и да се потопите в уединението и спокойствието на едно място с чист въздух и прохладни вечери, където да обърнете внимание на здравето си - физически и душевен.

Елате да изживеете бутикова и магична седмица с йога в планината, в компанията на топъл басейн, солна стая, релакс център и разнообразни йога практики, пранаяма и медитация.

В хотел " Феста Уинтър Палас " ви чакат първокласни и комфортни стаи с прелестна гледка към боровата гора, където ще се почувствате като в същинска приказка.

Насладете се на йога навън с взор към планината и доста свободно време за отмора и релакс. Също по този начин са проведени разходки до най-интересните и известни места в региона - Двореца „ Ситняково “ - зимната ловна хижа на цар Фердинанд и Двореца „ Царска Бистрица “.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР