Ако такъв инцидент стане на друго място, в друг тунел,

...
Ако такъв инцидент стане на друго място, в друг тунел,
Коментари Харесай

Диана Русинова: Всички системи за сигурност на тунел „Витиня“ са сработили

Ако подобен случай стане на друго място, в различен тунел, може да приключи трагично, разяснява Русинова новината за горящия автомобил

Тя регистрира, че всички системи за сигурност на ремонтирания тунел са сработили.

„ Ако подобен случай стане на друго място, в различен тунел, може да приключи трагично “, разяснява Диана Русинова новината за пожар в тунел „ Витиня “. В „ Тази заран “ по тя регистрира, че всички системи за сигурност на ремонтирания тунел са сработили.

„ Състоянието на тунелите е извънредно обезпокоително. Особено тези на Автомагистрала „ Струма “ и по Кресненското дефиле. На този стадий те не покриват даже минималните правила за сигурност “, разяснява Русинова.

„ Наскоро ремонтиран е този тунел, разполага с всички модерни средства, обезопасен е по най-хубавия метод. Има специфична система за изчистване на дима. Този гъст черен дим, който се вижда, евентуално е поради задействаната система, която го изкарва на открито “, изясни Русинова.

Тя посъветва, в случай че вътре към момента има хора, те да следват специфичната маркировка и да се изтеглят от тунела допустимо най-бързо.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР