Ако Тагарев изисква нещо, то той трябва днес веднага да

...
Ако Тагарев изисква нещо, то той трябва днес веднага да
Коментари Харесай

Пеевски: Ако Тагарев изисква нещо, то той трябва веднага да си подаде оставката

„ Ако Тагарев изисква нещо, то той би трябвало през днешния ден незабавно да си подаде оставката от българския парламент. Той не може да изисква нищо от Народното събрание, може да внесе и комисиите да прегледат. Това е законовият ред, министрите не могат да изискват нищо по никакъв мотив. Аз мога да желая оставката му, тъй като персонално аз съм си дал вота за този кабинет и мога да я желая от името на нашата парламентарна група “.

Това разяснява пред публицисти депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски след коментара на министъра на защитата Тодор Тагарев в „ Тази заран “.

Според него другояче има опасности периодите да бъдат изпуснати

От ефира на bTV военният министър прикани Народното събрание да утвърди пазаруването на бронетранспортьорите „ Страйкър “ преди локалните избори. Той разяснява, че в противоположен случай има опасности периодите да бъдат изпуснати.

„ Нужно е техническо време за заплащане, което също е нелека процедура. Бюджетната и военната комисия в Народното събрание към този момент утвърдиха пазаруването на БТР-ите “, уточни Тагарев.

Пеевски съобщи още, че не желае при ротацията номинации за министри на Движение за права и свободи.

„ Мандатът на основния прокурор ще остане петгодишен. Това е нашето условие, с цел да подкрепим измененията в Конституцията “, уточни още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР