Ако страните от Г-7 забранят износа към Русия, Москва ще

...
Ако страните от Г-7 забранят износа към Русия, Москва ще
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Медведев: Ако страните от Г-7 забранят износа към Русия, Москва ще отвърне с прекратяване на зърнената сделка

Ако страните от Г-7 забранят износа към Русия, Москва ще отвърне с преустановяване на черноморската зърнена договорка, която разрешава жизненоважния експорт на зърно от Украйна. Това сподели заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност и някогашен президент на Русия Дмитрий Медведев.
 
ТАСС също цитира думите на Медведев, че възбраната за експорт на артикули към Русия от страните от Г-7, в случай че бъде утвърдено такова решение, ще провокира ответни ограничения от страна на Москва и преустановяване на зърнената договорка.
 
Идеята на страните от Г-7 за цялостна възбрана на износа на артикули към нашата страна естествено е прелестна с това, че включва и надлежно преустановяване на вноса на артикули от Русия в най-чувствителните за Г-7 категории. В този случай за тях това ще бъде завършек на зърнената договорка и доста други неща, от които те се нуждаят, написа Медведев в " Телеграм ".
 
Страните от Г-7 обмислят дали да бъде наложена съвсем цялостна възбрана на износа към Русия, заяви японската организация Киодо предходната седмица, като се базира на източници в държавното управление на Япония.
   
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР