Ако сте във връзка, но не се чувствате истински щастливи,

...
Ако сте във връзка, но не се чувствате истински щастливи,
Коментари Харесай

5 признака, че сте с партньора си заради грешните причини

Ако сте във връзка, само че не се чувствате същински щастливи, това е явен знак, че нещо не е както би трябвало. И въпреки вероятните аргументи да са доста и разнообразни, може би би трябвало да обърнете вниманието към себе си и за какво вие избирате да останете в тези взаимоотношения.

Връзките могат да бъдат едно от най-хубавите неща в света, в случай че сте щастливи и вярвате, че сте с подобаващия за вас човек. Понякога обаче хората са дружно с сътрудници, въпреки да не се усещат по метода, по който им се желае. На какво се дължи това? На неверни аргументи, поради които не престават любовните си връзки.
Не мислите, че ще намерите някой различен
Това неправилно разбиране идва от боязън. Страхът, че няма да си намерите нов сътрудник обаче ясно демонстрира, че сега връзката ви е компромисна. И даже сътрудникът ви да е превъзходен човек, той не е точният за вас. И колкото и да желае, и да се старае, не може да ви направи същински щастливи. Както и вие него, тъй като сте ръководени от боязън, а не от обич. Бъдете почтени със себе си и в случай че установите, че сте в актуалната си връзка, единствено тъй като не мислите, че ще намерите различен сътрудник, бъдете по-смели и предприемете дейности. Като за начало може да адресирате всички неща, които ви тормозят във взаимоотношенията ви, а в случай че знаете, че ситуацията няма по какъв начин да се усъвършенства – тръгнете си.
Страхувате се, че ще останете сами
Това е главният боязън, който стои зад страха, че няма да намерите различен сътрудник. Страхът да не останете сами. Докато някои хора в действителност се радват на живота си на необвързани, за други потребността от свързване е по-изявена. Въпреки това обаче не е добре за вас да бъдете във връзки, единствено тъй като не желаете да оставате сами. За всеки един човек е потребно да може да остава самичък за известно време. Освен това не забравяйте, че имате своите другари и фамилията си, които постоянно ще бъдат до вас.

 Добави изложение

Притеснявате се, че ще нараните възприятията му
Може и да не обичате колегата си по този начин, както той вас, само че това не значи, че не ви е грижа за него. Ако към момента сте по отношение на него, тъй като се притеснявате да нараните възприятията му, това не е почтено нито за него, нито за вас самите. С времето нещата няма да стават по-добре, тъй че е по-добре да кажете истината в този момент, в сравнение с по-късно (когато той отново ще страда).
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР