Ако сте преминали през развод или раздяла, нормално е да

...
Ако сте преминали през развод или раздяла, нормално е да
Коментари Харесай

Отговорите на тези 5 въпроса показват дали да се омъжите отново

Ако сте минали през бракоразвод или разлъка, обикновено е да желаете да се наново. Всеки човек има потребност от любов, има потребност от това да се усеща мечтан и обвързван с сътрудник, който обича. Но е значимо да не прибързвате с това решение, тъй като може да допуснете неточност. А с цел да разберете дали сте подготвени да се наново, би трябвало да си отговорите на някои въпроси.

Вторият, третият или следващият брак са разнообразни от всеки предишен. За да не допускате следващия си неуспех в любовта, което ще ви накара да се чувствате нещастни, е значимо да сте наясно за какво желаете да се още веднъж. Дали това е същинска обич и предпочитание към колегата ви или е метод да притъпите болката.
свързани новини25178на 07.06.201757440на 29.11.2014
Ето и въпросите, на които да си отговорите, преди да се още веднъж.

1. Каква е същинската ми мотивация?

Най-трудно е да сме почтени сами пред себе си. Ако съумеете да си отговорите на този въпрос, ще ви е по-лесно да разберете дали в действителност желаете да се за колегата си или просто желаете да се за който и да е, стига да сте омъжени. Може да се чувствате самотни на този стадий, само че е по-добре да преминете през самотата и да се изясните със самите себе си, в сравнение с да вършиме прибързани крачки.

2. Мъчно ли ми е за предходния ми брак или връзка?

За да сте подготвени за идващ брак или последваща сериозна връзка, би трябвало да сте преодолели изцяло предходния си неуспех. Ако таите усеща към някогашния си и се чувствате носталгично към предходния си брак и това, което сте имали, по-добре не бързайте с нова връзка. Това единствено ще замъгли преценката ви и ще обърка същинските ви усеща.

3. Превъзмогнала ли съм някогашния?

В доста случаи макар неуспеха на брака към момента остават усеща към колегата. Може да не сте превъзмогнали раздялата си, макар че бракът ви се е сринал. Понякога взимаме решения, които знаем, че са верни, само че сърцето ни продължава да мисли по различен метод. Не бързайте с още един брак, в случай че не сте спрели изцяло да обичате някогашния си. Първо би трябвало да превъзмогнете възприятията си към него, а чак по-късно да отдадете сърцето си на различен. Не встъпвайте в още един брак, единствено с цел да забравите някогашния. Това постоянно е неприятна концепция.

4. Готова ли съм прочувствено?

След бракоразвод или разлъка е обикновено да желаете да сте щастливи и обичани още веднъж. Искате да забравите за възприятието на самотност, което ви изгаря. Искате да сте пълноценни още веднъж, да се смеете и да бъдете себе си в компанията на сътрудник, който ви приема, без да ви съди. Но преди този момент да се случи би трябвало да сте наясно с прочувственото си положение. Подредете възприятията си и се пробвайте да сте изцяло наясно с тях. Когато съумеете да се съберете прочувствено, ще сте подготвени за последваща стъпка.

5. Имах ли задоволително време, с цел да опозная индивида до себе си?

Понякога човек прибързва в предприемането на идващ брак или последваща връзка, с цел да не помни болката от предходната. Никой не желае да прекарва години наред в обезсърчение и самотност. Тук е и моментът, в който доста хора позволяват още и още неточности в търсене на любовта. Трябва да си зададете въпроса дали сте опознали добре индивида, за който смятате да се след бракоразвод или разлъка. Така ще се предпазите от още болежка, която е най-малкото нещо, което ви би трябвало в подобен интервал от живота.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР