Ако сте правили тестове за интелигентност, вероятно знаете, че има

...
Ако сте правили тестове за интелигентност, вероятно знаете, че има
Коментари Харесай

Интелектът на 12-те зодии

Ако сте правили проби за просветеност, евентуално знаете, че има няколко типа разсъдък. Списъкът с въпроси за логиката, с които повече от век се мери персоналния коефициент за просветеност – IQ, не всеки път съумява да оцени какъв брой сме умни в реалност и покриването на нормите по стандарта на въпросника не е кой знае какъв брой значимо.

Защото някой умее да мисли и предвижда по-продуктивно от различен, който пък има изключителни артистични качества, а трети работи майсторски с тялото си… Но в случай че имаме вяра на астрологията, особеностите на зодиакалните знаци приказват за съществуване на различни видове интелект - разликите са фини.

Овен

Силно сензитивните представители на тази гореща зодия имат дарба да схващат възприятията на другите и да откликват на тях, което е симптом освен за емпатия, само че и за висок прочувствен разсъдък.

Телец

Телец, на който не му е скучно със самия себе си, е заслужен за хвалба. Тази зодия нормално туби интерес към каквото и да било, в случай че няма външен тласък.

Близнаци

Хората, родени под знака Близнаци, имат визия и тактика за бъдещето и се концентрират върху дълготрайните си цели, а това приказва за висок разсъдък. Те обаче нормално изпитват компликации да се концентрират на нещо съответно във всекидневието и непрекъснато се разсейват с разнообразни задания.

Рак

Онези от тях, способни да поемат опасности и да побеждават страха от измененията, са измежду развитите представители на тази зодия, тъй като най-често Ракът избира тихите пристанища и рядко поема самодейност. Тези хора са умни, само че инертни по природа

Лъв

Вечно любопитният и ученолюбив Лъв има най-разностранни ползи и рядко изпитва задоволство, само че няма да си го признае – прекомерно е самолюбив. Когато не е отдаден напълно на задоволяването на личните си упоритости, може да реализира доста и да се издигне с автентично мислене над масите.

Дева

Признак за мощно развития разсъдък на Девите се счита тяхната дарба да позволяват проблеми, с помощта на своята вътрешен глас, настроена на фини честоти – те безотказно разграничават най-хубавите и най-лоши черти на останалите и умеят да се приспособяват и вписват в разнообразни обстановки.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР