Ако сте направили справка и тя сочи, че за Вас

...
Ако сте направили справка и тя сочи, че за Вас
Коментари Харесай

Ето ги отговорите: Ако сте установили, че данните ви са изтекли, НАП ви съветва да направите следното

Ако сте създали информация и тя сочи, че за Вас има непозволено разкрити персонални данни е значимо да знаете, че не е належащо да предприемате изключителни дейности, означават от Национална агенция за приходите, откакто нощес беще пуснато приложението за инспекция на изтекли персонални данни. Ето какви са по-важните препоръки на организацията към жителите, систематизирани Economy.bg.

Не се постанова да сменяте документите си за идентичност.  Няма непосреден риск някой да се разпореди с имуществото Ви или да поеме отговорности от Ваше име, поради непозволено публикуваните данни. Това потвърдиха от Нотариалната камара, банките, сдруженията за бързи заеми и лизинг и Агенцията по вписванията. Съветваме Ви да бъдете внимателни, когато някой контактува с Вас по телефон или имейл и да не давате на никого финансова информация. За спомагателна сигурност можете да промените паролата на електронната си поща и ПИК кода от Национална агенция за приходите, показват от приходната организация.

Важно е да се знае, че непозволено публикуваните данни са частични и не разрешават някой да се ориентира в цялостното Ви имуществено положение. В момента съпоставяме нелегално публикуваната данъчно-осигурителна информация с тази в действителните си бази данни, с цел да се ревизира дали няма дописване или операция на оповестените данни. Когато приключим със съпоставката ще можем да предоставим и информация за съответния вид данни, които са били публикувани.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 гарфилд (преди 10 секунди) Рейтинг: 17097 | Одобрение: 7672 Бла,бла,бла.Като не можете да помогнете в този момент,просто замълчете.Вашето звучи като:Тати ще ми купи колело...ама сподели различен път. Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР