Ако сте жена, при това необвързана, навярно ще сте любопитни

...
Ако сте жена, при това необвързана, навярно ще сте любопитни
Коментари Харесай

Мъжките претенции според ЗОДИЯТА

Ако сте жена, освен това необвързана, вероятно ще сте любопитни да узнаете, какво чакат мъжете от вас.
Дали си падат по гласа или смеха ви, дали им подхожда това, че сте самоуверена кариеристка. Разберете от тук:
Овен
Един спокоен, обаятелен и радостен фен на флирта сигурно ще бъде притеглен вниманието на горещата дама. Той ще бъде впечатлен от първите секунди на срещата. Скромността украсява жена, само че сигурно не е тази, за която мечтае мъжа. От дамата, Овен чака луда поява, предпочитание да се надбягва с него в една посока към високите цели.
Телец
Мъжът от зодия Телец постоянно избира дамите дълго време. Той търси да разбере тъкмо от какво в тях има потребност. Самият мъж Телец се нуждае на първо място от домакински и безрезервен, пестелив и любящ, сензитивен и толерантен човек до себе си. С това той е подготвен да върви ръка за ръка със спътницата в живота си.
Зодиите, които непрестанно сменят мнението си
Близнаци
Непостоянните мъже от зодия Близнаци постоянно сами не схващат какво в действителност желаят от дамите. Те се нуждаят от събеседник през днешния ден, на следващия ден от другар, в другиден от муза. Мъжът от този знак постоянно чака от дамата нововъведение и автентичност. Всеки нов ден с нея би трябвало да е като на първа среща.
Рак
Чувствителен и прочувствен мъжът, Рак най-често търси у избраницата си, черти, които са сходни на тези на майка му. За него е значимо дамата, която е наоколо, да бъде вярна, нежна, грижовна и да прощаваща, по този начин, както майката на сина си.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР