Ако сте фенове на Ким Кардашян няма как да сте

...
Ако сте фенове на Ким Кардашян няма как да сте
Коментари Харесай

Фризьорът на Ким Кардашян отвърна на слуховете за фотошоп - slava.bg

Ако сте почитатели на Ким Кардашян няма по какъв начин да сте пропуснали последния скандал с нейно присъединяване. Говорим за обвиняванията в потреблението на фотошоп за последната фотосесия на риалити звездата. Снимките се появиха преди дни и незабавно провокираха вълна от неодобрение измежду почитателите на Ким. Някои от тях твърдяха, че тя прекалено много е обработила фотосите и въобще не имаха вяра, че са същински.

Става въпрос за фотосесия, която включва снимки на Ким в скотски претекстове, които са сложени върху тоалета, ноктите и косата ѝ. Феновете обаче видяха, че в косата на звездата има пръсти, които изобщо не би трябвало да са там. Снимката, която попадна в центъра на вниманието, демонстрира Кардашян, която се е облегнала на стена, а ръцете ѝ са изпънати нагоре.

По този метод няма по какъв начин да има пръсти в косата ѝ и точно този факт провокира слуховете за фотошоп. Оттам се заприказва, че нищо от тази фотосесия не е истина и всичко, в това число и прическата, са плод на положително култивиране. Звездата избра да не влиза в спор с почитателите си, а вместо това разгласява още фотоси от фотосесията. Нейният коафьор обаче искаше да изясни нещата и да покаже по какъв начин в действителност е направил прическата.

Крис Епълтън сподели и видео, в което се вижда, че животинските претекстове върху прическата на Ким са изцяло същински. Той стартира да разделя косата на дребни сектори, сходно на това, което би направил всеки коафьор преди боядисване. След това взима един кичур, слага го на дъска и употребява специфичен образец. Тогава идва моментът и за спрея с тъмнокафяв колорит.

По този метод се получава резултатът, който се вижда на фотосите. Фризьорът написа, че желае да отговори на всички, които не мислят, че прическата е същинска. След като изгледаха видеото, почитателите бяха изумени и оповестиха Епълтън за вълшебник.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР