Ако сте фен на Portal, то на 20 декември ще

...
Ако сте фен на Portal, то на 20 декември ще
Коментари Харесай

Гласът на GLaDOS се завръща в Bridge Constructor Portal



Ако сте почитател на Portal, то на 20 декември ще имате мотив за малко спомагателна наслада. Тогава ще бъде пусната послание игра, която ще включва детайли от паметната поредност на Valve.

Новото заглавие обаче в действителност е част от друга поредност – Bridge Constructor. Това е серия “физически симулатори”, разработвани от ClockStone Software. В тях играчът би трябвало да построява мостове над реки и пропасти, употребявайки лимитирано количество съставни елементи и съобразявайки се с разнообразни фактори.

Сега разработчиците са подготвили необикновена амалгама – Bridge Constructor Portal. В нея геймплеят ще бъде разнороден в допълнение с портали от едноименните игри Portal.

За тези, които не са осведомени с поредицата на Valve – ще поясним. Главната специфичност на Prtal игрите е опцията за основаване на “портали” сред две точки на картите, употребявани за прекосяване на пъзели. Интересният миг е, че въпросните портали резервират инерцията на обектите преминаващи през тях.

Използвайки порталите, както и други детайли от двете поредици играчите ще би трябвало да преминат през 60 равнища, съобразявайки се със (и възползвайки се от) законите на физиката.

Друга запазена марка на Portal е изкуствения разсъдък GLaDOS. Елън Маклейн, певицата чиито глас го озвучаваше в поредицата, се завръща и в актуалното заглавие със своето тъмно възприятие за комизъм.

Bridge Constructor Portal излиза на 20 декември във версии за компютри и мобилни устройства.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР