Ако социалните мрежи определят деня ви, имате проблем. Голям. Защото

...
Ако социалните мрежи определят деня ви, имате проблем. Голям. Защото
Коментари Харесай

Тези 3 зодии са пристрастени към социалните мрежи

Ако обществените мрежи дефинират деня ви, имате проблем. Голям. Защото безобидното занимание може да се трансформира в рискова фикс идея. Ето кои 3 зодии са най-застрашени:
Близнаците са постоянно онлайн
Близнаците са същински попивателни на всевъзможни вести и злословия. Те желаят постоянно да са в течение на всичко, по тази причина още от ранна заран задействат смарт телефона си, с цел да се осведомят за най-новите събития от другите медийни портали. Държат телефоните си наоколо даже в работно време, с цел да могат в комфортен миг (когато никой не ги наблюдава) да ревизират да не би в това време някой политик или звезда да е поствал нещо в Инстаграм и Туитър. Ясно е, че това непрекъснато сърфиране разсейва Близнаците от работните им отговорности. Неспособни са да се концентрират задълго върху една и съща задача, без да са прочели последните злословия. Този знак има огромен шанс, в случай че е публицист, тъй като в тази специалност неприятният му табиет се трансформира в добродетел и му дава преимущество при събирането на информация.
Рибите са изгубени в мрежата
Докато всекидневието на Близнаците е белязано от класическите обществени медии като Facebook, Инстаграм и Туитър, то Рибите се губят в дебрите на компютърните игри като „ Фортнайт “, където влизат в ролята на аватари и се впускат в завършения с геймъри от целия свят. Каквито са фантазьори, Рибите рискуват да не помнят, че крачат през виртуални светове, които нямат нищо общо с действителния живот. Случи ли се това, този знак може толкоз да се потопи в играта, че да прекарва пред монитора дни и нощи и даже да подценява персоналната си хигиена или да пропуща ястие. Лабилните Риби ще постъпят добре, в случай че стоят надалеч от такива игри и вместо това прочетат някоя книга. Защото и четенето дава храна на въображението. Но за разлика от играта в мрежата романът има край…
Стрелец е наркоманът на обществените медии
Жизнерадостният Стрелец живее в действителността и повече от всичко обича да се радостни с другари на шумни купони. Но с цел да провежда събирането и да поддържа връзка с необятния си другарски кръг, Стрелецът също е подвластен от обществените медии. Постоянно изпраща и получава известия по WhatsApp или Signal. И защото не съумява да огрее на всички места, постоянно си ревизира смарт телефона даже когато е в компания, написа obekti.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР