Ако смятате, че ветераните от войната се завръщат като герои

...
Ако смятате, че ветераните от войната се завръщат като герои
Коментари Харесай

Ветеран от армията изпратил 400 молби за работа

Ако смятате, че ветераните от войната се завръщат като герои и в действителност получават своята почит от страната и обществото, в което живеят. Очевидно не е по този начин, откакто Уейн Тейлър може да се завърне от Афганистан, войната в Залива, Босна, Косово и Северна Ирландия, само че вместо да получи добра пенсия и право на отмора, ветеранът не може да получи даже естествена работа.

Зад това стоят към 400 кандидатствания за разнообразни работни позиции и нито една от тях не е била сполучлива. Уейн е изкарвал към 45 000 паунда на година, само че през днешния ден не може да си откри никаква работа. Това го принуждава да застане пред бизнес парк в Чешир, да постави костюм и да напише на една табела: "Търся работа, имам нужната тапия! Говорете с мен! ".

Очевидно действителността в действителност се приближава до историята на Рамбо - деец, който не може да си откри никаква работа и единствено обикаля страната. Самият той декларира, че е тъжно по какъв начин в миналото е водил хора на фронта, а през днешния ден не може да откри даже работа като надзирател.

Прочети повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР