Ако смятате, че продажбите онлайн започват все повече да приличат

...
Ако смятате, че продажбите онлайн започват все повече да приличат
Коментари Харесай

NEXT BASKET със стотици функционалности за бизнеса

Ако смятате, че продажбите онлайн стартират от ден на ден да наподобяват на нуклеарна физика, то в действителност сте изцяло прави. Последна инспекция на цифрите демонстрира, че:
За направата на първокласен онлайн магазин са нужни специалисти от най-малко 10 разнообразни специалности. Решението за покупка на потребителя зависи от над 35 разнообразни фактора. Факторите за положително класиране на уеб страницата в Гугъл са над 200. За потребителското внимание се борят над 2 милиарда уеб страницата.
Защо това има значение? Защото, че 20% от новостартиращите бизнеси не оцеляват след първата година, 50% банкрутират в границите на първите пет години и 65% завършват активност в границите на първите 10 години.

Тази статистика към момента търси своето интелигентно изцяло решение, което да даде късмет на бизнесмени с дребен опит да продават сполучливо в интернет. Днес наподобява като че ли това решение си има име - и то е.
От вас продуктите, а от NEXT BASKET - всичко останало
NEXT BASKET е новаторска онлайн платформа, която съвместява програмен продукт за направа на онлайн магазини, вградена ERP система и готово решение за складов фулфилмънт програмен продукт.

Създадената техническа архитектура и професионална екосистема е първото в света решение от вида “всичко в едно ” за онлайн бизнес. Чрез него производители и бизнесмени без никакъв опит могат да се концентрират в качеството на продуктите си, а всичко останало да бъде оставено в ръцете на професионален екип.

Като част от тази смела концепция, платформата предлага на сътрудниците си набор от:
340 механически функицоналности , в това число автоматизиран превод, вградена SEO оптимизация, многоскладов режим, автоматизирано качване на артикули във външни маркетплейс платформи, продажба в 30+ валути и други

90 подготвени за потребление , в това число с разплащателни способи, куриерски услуги, маркетингови принадлежности, модули за извършване на покупки на погашение, лични ERP системи и други

112 платени и безвъзмездни услуги , в това число уеб и графичен дизайн, продуктова снимка, копирайтинг, маркетинг и реклама, прът център на разнообразни езици, складови и фулфилмънт услуги и др.
Всички тези благоприятни условия на платформата и екосистемата ще бъдат разпределени в разнообразни разновидности за съдействие и - надлежно - разнообразни ценови категории. По този метод работата с NEXT BASKET ще бъде еднообразно подобаваща както за микро и дребни търговци, по този начин и за производители, огромни марки и едри бизнесмени.

Друг любопитен подробност е, че NEXT BASKET е първата платформа в света, която предлага на своите сътрудници алтернатива за 360-градусово бизнес менажиране. В тази алтернатива, от колегата се изисква само да даде продуктите си за продажба в склад на NEXT BASKET, а по-късно да стартира да получава облагата си от построения канал за онлайн търговия.
Очакваме първите магазини в NEXT BASKET след по-малко от година
Нидерландската платформа към този момент работи по правенето на първите онлайн магазини, като се чака те да бъдат налични през първата половина на 2023 година. Сред пилотните имена в платформата откриваме познати български и европейски бизнеси от нишите на модата, детските артикули и стоките за дома.

С днешна дата, формата за запитвания на NEXT BASKET е отворена, а сайът е тематично наличен на български език, като отпратка към главната част от екипа. Макар и нидерландска, компанията избира екип от напълно български програмисти за разработка на цялата софтуерна архитектура. Дали и до каква степен родните експерти са напът да трансформират напълно метода за пускане на онлайн търговия в Европа - чакаме да разберем.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР