Ако смятате, че няма как да бъдете изненадани, след като

...
Ако смятате, че няма как да бъдете изненадани, след като
Коментари Харесай

Анджела от OnlyFans скандализира нета и загатна за 18 +‎ видео с Tattstoner


Ако смятате, че няма по какъв начин да бъдете сюрпризирани, откакто сте осведомени с житието и битието на Tattstoner, то доста сте бъркали. Е, време е да ви срещнем с друга мацка от OnlyFans, чието име е Анджела Ташева.

Миналото на Анджи е цялостно с всевъзможни дивотии, които не са добър образец. Мацката разкри пред Vbox7, че като дребна " се е налагало " да краде, бягала е от у дома и даже са я пускали за национално търсене. " Бях проблематично дете, тъй като имахме фамилни проблеми и ми се отразиха ".
                             

Анджи показа, че е била арестувана от органите на реда. " Когато бях дребна правех много незаконни неща. На 17 години участвах в обири на коли, само че не желая да приказвам за това ", отсече Ташева.

OnlyFans звездата разкри обаче, че няма пластични интервенции по себе си, само че не крие, че си слага хиалурон в устните. Не се дефинира като материалистка, само че пък е ходила с прочут мъж. Не знаем за кого става въпрос, само че сигурно този мъж би желал да види нещо палаво сред Анджи и Tattstoner. Двете мацки са приятелки, само че забавното е, че Ташева загатна за общо 18+ видео точно със Стефи. Разкрепостеността на Анджи не се лимитира единствено до рамките на уеб страницата за извънредно наличие. Тя показа, че е правила секс с почитател от OnlyFans. На месец пък изкарва по 9 хиляди лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР