Ако сме в посока към Русе, трябва да бъдем внимателни,

...
Ако сме в посока към Русе, трябва да бъдем внимателни,
Коментари Харесай

Полицията съветва да бъдем внимателни с трафика в посока Русе

" Ако сме в посока към Русе, би трябвало да бъдем деликатни, тъй като по-голяма част от трасето е в двете посоки , извънредно тежко и с доста висок трафик от тежкотоварни коли. Препоръчвам на хората да щадят себе си и когато видят колони от румънски коли, да си създадат отмора на подобаващи място и да ги изчакат да преминат " .

За това прикани комисар Мария Ботева от отдел " Пътна полиция " към Главна дирекция " Национална полиция " (ГДНП) във връзка с изпратена публична нота от Румъния към България.

От посолството на Румъния в България молят българските контролни органи да осъществят засилен трафик за прибиране на румънските жители назад в страната им , тъй като употребяват българските и гръцките курорти по време на празниците. Тяхната отмора е почнала също от 20 декември, само че завършва на 5 януари, изясни Ботева.

Въпреки, че сме на нашата територия би трябвало да бъдем толерантни, прикани тя и уточни, че в някои от случаите румънските водачи карат доста по-неразумно от българските. От полицията поучават хората да се въоръжат с самообладание, вода, храна и заредени телефони.

За упования засилен трафик по границата и " Пътна полиция " е разпоредила, в случай че има извършители, да няма приемливост към никого.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР