Ако сме отговорни и политически зрели, няма причина да отиваме

...
Ако сме отговорни и политически зрели, няма причина да отиваме
Коментари Харесай

Христо Иванов не изключи възможността от нови избори

" Ако сме виновни и политически зрели, няма причина да отиваме на избори. Но в случай че покажем, че не можем да осмислим през верни упоритости и цели съществуването на това ръководство по-нататък, честното нещо е да се обърнем към гласоподавателите и те да кажат какво да вършим оттук насетне ".

Такова мнение изрази съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов в изявление за.

От няколко дни ГЕРБ и ПП-ДБ спорят какъв да е министър на външните работи след ротацията. Борисов първо изиска Габриел да остане и да съвместява Министерство на външните работи с премиерския пост. Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков настоя министър да е Денков. Ден по-късно Борисов склони да е трети човек, само че от ГЕРБ. В петък удостовери последното и при положение на недоразумение

" Темата не е битов въпрос, не е въпрос на персонална нечия волност, а на законен систематичен интерес от това да се откри верния баланс в едно последващо издание на ротационното ръководство – да се конструира по подобен метод външнополитическата връзка, че това да не докара до спомагателни напрежения в структурата. Същевременно, несъмнено, безусловно справедлив и законен е ползата на госпожа Габриел да продължи своята работа, сполучлива, като външен министър ", сподели още Иванов в едно от дребното си изявленията в последно време.

Той разяснява и убийството на Мартин Божанов - Нотариуса от 31 януари.

По думите му основаната краткотрайна комисия за инспекция на незаконната мрежа на Божанов ще покаже, че или " това ръководство може да откри метод, или то ще загуби смисъл ". Той обаче призна, че пълномощията ѝ са лимитирани.

" Убийството на Мартин Божанов и това, което за момента се загатва към неговата фигура, към неговата активност, има всички аргументи да чакаме, че може да се трансформира и би трябвало да се трансформира в един миг на истината въобще за целия модел за въздействие, на експлоатиране срещу закона на правосъдната власт. Много е значимо Народното събрание да покаже воля и да осветли всички аспекти на този проблем ", акцентира Иванов.

Божанов е прочут като " съветник " в правосъдна система - човек, който " оправя " нелегално проблемите на хората.

Получава прякора си около изгубването на дело против някогашния нотариус Слави Крашевски. Когато делото против него стига до Върховния касационен съд (ВКС) през 2004 година, то изчезва от адвокатската стая на съда. Заподозрян е Божанов. Убитият е свързван и с голям брой имотни измами.

Според Иванов въпросът не е просто кой е умъртвил Нотариуса, а разбиването на целия модел на незаконно действие и по какъв начин това е било допустимо.

" Тук би трябвало да се направи една доста по-голяма аутопсия не просто на натрупа, на обособената престъпна структура, само че на всичко това, като институционален подтекст, което е предписание това допустимо ", съобщи изрично съпредседателят на ПП-ДБ.

, и Иванов посочи значимостта на назначенията в регулаторите, които предстоят.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР