Ако слушаме заявките на партиите от кампанията, която ще стартира

...
Ако слушаме заявките на партиите от кампанията, която ще стартира
Коментари Харесай

Политолог: Би трябвало да има кабинет, ако слушаме заявките на партиите

Ако слушаме поръчките на партиите от акцията, която ще започва публично напълно скоро, би трябвало да имаме държавно управление. Започнаха обаче ангажименти по какъв начин това няма да стане.

Това съобщи политологът Любомир Стефанов пред NOVA.

„ Видяхме проблемите, към които най-малко на номинално равнище, огромна част от политиците се сплотяват и споделят, че проблемите на България са еврозоната и Шенген. Вредно е партиите да приказват, че тези избори са загрявката за избор наесен. Това демотивира и избирателя”, уточни още той.

По думите му не може да се приказва за отмалялост в гласоподавателите. „ 39% изборна интензивност на мен не ми споделя отмалялост. Останалите 60% нищо не са създали. По-скоро има една възходяща незаинтересованост, уповавам се тя да не стане прекомерно голяма”, разясни Стефанов.

Политологът чака пъстър парламент.

„ Ако гледаме данните на социолозите, би трябвало да влязат най-малко пет партии. Но всичко зависи от акцията, която ще се направи. Видяхме предизборни обединения, можем да станем очевидци и на уговаряне на следизборни такива”, добави специалистът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР